apă aprinsă pentru față

Când femeile aveau o mică selecție de produse cosmetice de fabricație, au căutat să le achiziționeze, prin toate mijloacele. Când aceste fonduri au inundat rafturile magazinelor în număr mare, doamnele au început să se gândească la cosmeticele naturale făcute de ei înșiși.

Unul dintre cele mai populare mijloace de servire a mâinilor de azi este apa de trandafir. Este parfumat, infinit plăcut din cauza mirosului și a sensibilității sale și este, de asemenea, util pentru piele. Apa de trandafir este folosită pentru pielea feței și a corpului ca remediu. Care întinerește, hidratează și îmbunătățește starea de spirit.

Aplicarea apei de trandafiri în cosmetologie

Răspunsul la întrebarea de ce este nevoie de apă roz este în compoziția sa. Se compune din două ingrediente - apă obișnuită și petale de trandafir.

Apa de trandafir își începe istoria din vremea medicinii antice: ea a fost descrisă de Hippocrates și Avicenna ca un mijloc care răcește și calmează pielea. A fost populară în Roma antică și Persia, salvând frumusețile de la razele fierbinți ale soarelui în zilele fierbinți.

Astăzi, în Europa, se obține apă trandafiră în Franța, unde se utilizează 3 trandafiri și 24 de găleți de apă. În Germania, concentrația de apă de trandafir este diferită - folosesc pentru gătit 1 parte de apă și 6 părți trandafiri. Aceasta este cea mai mare concentrație disponibilă pentru apa de trandafir. Dacă crește, atunci apa are un amestec de ulei.

Proprietățile apei de trandafir sunt bune pentru față:

 1. Proprietățile purificatoare ale apei de trandafir ajută la utilizarea remediei ca tonic - etapa finală de purificare.
 2. Apa de trandafir dă pielea fermă datorită hidratării și, prin urmare, este recomandată tuturor fetelor de la vârsta de 25 de ani - la această vârstă, pielea începe să îmbătrânească lent.
 3. Apă de trandafir îmbunătățește tenul - saturază pielea cu substanțe utile care activează procesele de reînnoire și, prin urmare, cu utilizarea prelungită și constantă a apei de trandafir, puteți obține un ten uniform.
 4. Apa de trandafir ajută, de asemenea, la prevenirea senzației de etanșeitate a pielii, dacă este folosită înainte de aplicarea hidratantelor.
 5. Apa de trandafiri va ajuta, de asemenea, pentru a calma pielea dupa soare - are o proprietate slaba de racire.
 6. Un alt plus de apă de trandafir este capacitatea de a ameliora inflamația și, prin urmare, fetele cu probleme de piele ar putea considera că este util.
 7. Utilizarea zilnică a apei de trandafir ajută la eliminarea pungilor și cercurilor întunecate sub ochi.

Astfel, apa de trandafir poate înlocui în cele din urmă multe produse cosmetice - seruri pentru a îmbunătăți tenul, creme pentru a îndepărta pungile și cercurile întunecate sub ochi, cicatrici pentru acnee și altele.

Cum se face apa de trandafir?

Pentru a aplica în fața apei de trandafir, puteți cumpăra un remediu gata făcut sau faceți-l singur.

Mai întâi de toate, trebuie să pregătiți petale de trandafir. De obicei, pentru crearea de apă de trandafir, utilizați soiuri de ulei esențial de trandafiri (printre care Bourbon Rosa). Din aceste trandafiri se creează un ulei esențial și, ca produs secundar, se produce apă trandafirată.

Pentru a obține apă de trandafir, utilizați metoda de distilare a apei - distilarea lichidului. Valoroase în această ambarcațiune este condensul, care este de culoare roz. La domiciliu, acest lucru nu este dificil:

cum se face apa de trandafir

 1. Colectați numărul necesar de petale de trandafir (mai multe dintre ele, cu atât mai mult saturate apa).
 2. Apoi puneți-le într-o oală mică și turnați puțină apă, astfel încât trandafirii să nu fie prăjiți în foc.
 3. În centrul tăvii puneți un recipient de mică adâncime (puteți utiliza o placă adâncă dacă este mai mică decât o tavă în diametru) - va servi ca un vas care va colecta condensat - apă de trandafir. Containerul trebuie să fie curat, ca toate aparatele utilizate pentru a produce apă trandafirată.
 4. Apoi acoperiți tigaia cu capacul întors în sus, astfel încât mânerul să cadă în centrul rezervorului de colectare a apei de trandafir.
 5. Porniți focul lent și așteptați până când apa de trandafir este colectată.
 6. Apoi răciți condensul rezultat, adăugați câteva picături de lămâie pentru a prelungi durata de valabilitate a apei și utilizați produsul în scopuri proprii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =