Avortul cu săruri | hounslowtw3.net

Avortul cu săruri

salina avort

Avortul cu sare se referă la o varietate de avorturi care se desfășoară în etapele ulterioare ale sarcinii. În ultimii ani, utilizarea sa a fost limitată din cauza unor consecințe periculoase pentru viața și sănătatea femeilor. Principiul comportamentului său este diferit de cel al avortului, efectuat printr-o metodă medicamentoasă sau prin intervenție chirurgicală.

Principiul acțiunii unui avort cu sare

La începutul avortului clorhidric, medicul a pompat aproximativ două sute de ml de lichid amniotic din lichidul amniotic, apoi, în loc de acesta, a fost pompat în aceeași cantitate de soluție salină. Astfel, copilul se află într-o soluție de sare și moare în câteva ore. Cauzele morții sunt numeroase arsuri, intoxicații, hemoragii în creier.

Extracția unui copil din pântece, de regulă, are loc la o zi după moarte. Destul de ciudat, dar există cazuri în care, după un avort prin sare, copilul rămâne în viață, dar, din păcate, rămâne invalid. Acești copii arătau ca arșiți cu apă clocotită.

Medicii încearcă să nu folosească această metodă de mai mulți ani. Până în prezent, majoritatea avorturilor sunt efectuate chirurgical. Copilul este dezmembrat și nu are nici o șansă de supraviețuire.

Puncte importante

După ce sa hotărât un astfel de pas, o femeie ar trebui să înțeleagă că termenul de sarcină târziu indică faptul că copilul este aproape complet format, iar avortul cu soluție salină îi va aduce chinul aspru. Unele femei care au experimentat această procedură teribilă au vorbit despre sentimentele lor după ce au introdus o soluție de sare. Deci, ei au susținut că bebelușul începe să izbucnească practic pentru a evita aceste chinuri teribile. La femei, acest tip de procedură cauzează adesea probleme psihologice. Acest lucru nu este surprinzător. Avortul este deja o traumă a corpului și a psihicului, și chiar o astfel de metodă barbară, și cu atât mai mult. Nu este necesar la nivelul modern de medicină și farmacologie să aducă problema într-un mod inuman de a întrerupe sarcina.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 89 = 98

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: