Bay Bay

Uleiurile esențiale sunt adesea folosite în cosmetologie. Majoritatea produselor sunt excelente pentru îngrijirea părului. Luați, de exemplu, Bay de unt. A câștigat popularitate datorită efectului său benefic asupra corpului. Și în ultimii ani, Bayul de petrol a fost folosit din ce în ce mai mult pentru a trata părul și pentru a-și păstra sănătatea.

Proprietăți utile pentru Golful uleiului esențial

Uleiul de petrol sau uleiul de laur american este extras din arborele vesnic verde al familiei Myrtle. Acest instrument are o masă de proprietăți utile, datorită căruia este utilizat pentru tratarea diferitelor boli. Oil Bay ajută perfect la răceli și tuse, nu mai rău decât orice expectorant. Foarte des, acest instrument este utilizat pentru a trata problemele cu vasele de sânge și distonia vegetativă. În plus, Bay Oil are un efect calmant, astfel încât poate fi folosit în siguranță ca antidepresiv.

Mulți dintre aceiași reprezentanți de sex echitabil cu ulei de laur american sunt familiarizați cu cele mai bune mijloace pentru vindecarea părului:

  • produsul reintroduce efectiv foliculul de par;
  • Oil Bay previne pierderea parului si promoveaza cresterea lor activa.

Utilizați ulei esențial de laur american poate fi, de asemenea, utilizat pentru tratarea bolilor de piele ale scalpului. Ajută în cel mai scurt timp pentru a scăpa de mătreață.

Principalul avantaj al uleiului de păr pentru păr este că afectează nu numai rădăcina, ci și corpul părului. Proprietarul tuturor tipurilor de păr îl poate folosi. Cu toate acestea, înainte de începerea unui curs medical, este recomandabil să consultați un specialist. Faptul este că utilizarea uleiului esențial al laurului american nu este permisă tuturor:

  1. Specialiștii nu recomandă folosirea uleiului în timpul sarcinii.
  2. Nu puteți folosi bacul de ulei esențial pentru păr în forma sa pură. În sine, este foarte concentrat, deci dacă îl aplicați curat, puteți câștiga arsuri chimice. Pentru a beneficia, ar trebui amestecat cu alte ingrediente, cum ar fi, de exemplu, ulei de măsline, brusture sau de nucă de cocos.
  3. Medicii recomandă să găsească o alternativă la untul bei pentru persoanele care suferă de creșterea tensiunii arteriale.

Pentru a verifica dacă corpul dumneavoastră tolerează untul de laur american sau nu, este suficient să aplicați câteva picături pe piele. Dacă nu apar reacții, atunci agentul este potrivit și poate fi utilizat fără teamă.

Cum se utilizează Bay Bay?

Nu există trucuri în utilizarea uleiului Bay. Toate mijloacele bazate pe acesta pot fi ușor pregătite acasă. Cea mai ușoară modalitate de utilizare a uleiului este să-l adăugați la șampon. Cinci picături la o sută de mililitri vor fi suficiente. Deci, poți avea grijă de părul tău fără a face eforturi speciale. Există mai multe rețete laborioase.

Foarte eficiente sunt măștile cu lapte de unt. Pentru a pregăti o mască:

  1. Două linguri de ulei de ciulin trebuie amestecate cu gălbenușul bătut.
  2. Ulei pentru cresterea parului

  3. Se adaugă la amestecul rezultat nu mai mult de cinci picături de ulei.

Masca trebuie distribuită pe întreaga lungime a părului, începând cu rădăcinile. Trebuie să-l păstrați timp de cel puțin o jumătate de oră. Cel mai optimist este un curs de wellness de două luni, iar masca nu trebuie făcută mai mult de două ori pe săptămână.

O alta masca bazata pe Bay Oil va fi eficienta pentru cresterea parului:

  1. Baza masca poate fi orice ulei care este la indemana. Se adaugă o linguriță de sare iodată.
  2. După ce sarea este amestecată, adăugați trei picături de ulei în locaș.
  3. Masca trebuie aplicat pe par pentru un sfert de oră, distribuite de-a lungul lungimii și frecarea masat în rădăcini.

Dar masca de smantana gras si lapte de unt vindeca in mod eficient parul slabit si le face sa straluceasca.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 5 =