gel biopolimer în buză după efecte

La sfârșitul anilor 90, corectarea buzelor a fost incredibil de populară. În anii următori, această procedură nu a pierdut teren, fetele și femeile de diferite vârste doreau să le ofere volumului și sexualității buzele. Biopolymer gel a fost unul dintre primele care au apărut în clinicile de cosmetică, iar femeile au corectat forma naturală a buzelor. Clinicile de publicitate care au efectuat o astfel de corecție au susținut că gelul are multe avantaje, inclusiv siguranța și stabilitatea.

Dar astăzi, informațiile despre consecințele introducerii gelului biopolimer pe buze sunt adesea suficiente. Prin urmare, femeile care decid să corecteze forma naturală a buzelor, gândiți-vă dacă sunteți de acord cu utilizarea acestui material.

Avantajele gelului biopolymer

În ciuda unui număr de comentarii negative, gelul biopolymer are multe avantaje printre care:

  1. Nu provoacă respingerea și reacția inflamației.
  2. Nu își modifică structura sub influența unei scăderi sau a unei creșteri a temperaturii.
  3. Nu provoacă dezvoltarea și dezvoltarea unei tumori maligne.
  4. Permite întărirea ridurilor în jurul gurii.

În plus, specialiștii care efectuează manipulări pentru a crește buza cu gel biopolymer, asigură că efectul după corectare rămâne timp de 3-4 ani.

Dezavantajele gelului de buze biopolymer

Dar, în ciuda avantajelor declarate ale gelului, astăzi pe Internet, există adesea plângeri că buzele au fost "suflate" la un an și jumătate sau doi ani după operație. Din cauza a ceea ce putem concluziona că nu este la fel de stabilă ca saloanele cosmetice să spună despre asta.

După ce forma buzelor este ruptă, apare problema ca este necesar să se efectueze oa doua operație sau să se "pompeze" gelul biopolymer și să se folosească alt material. Dar acest gel are un dezavantaj semnificativ: crește în țesuturile buzelor și gel biopolimerdevine un țesut conjunctiv, eliminând astfel gelul biopolimer de pe buze este o sarcină destul de dificilă.

A doua opțiune este să vă umpleți din nou buzele cu gel. Dar, în acest caz, există încă o problemă: astăzi acest gel nu este practic utilizat, deoarece alte materiale mai eficiente au apărut pe piață (Bolotoro, Surdjiderm și așa mai departe). Găsiți un specialist care ar putea corecta forma buzelor cu un gel biopolymer, devine mult mai dificil.

Prin urmare, femeile care se confruntă cu astfel de efecte negative după corecția buzelor biopolimeri ca lasarea sau „dezumflate“ buzele rândul său chirurgi care folosesc operații complicate sunt complet eliminate, iar forma naturală de gel reciclat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 89 = 94