Boyarka contraindicații proprietăți medicinale

Există mai multe varietăți ale acestei plante, fiecare dintre care se descurcă bine cu funcția sa decorativă, ca păducel flori incredibil de frumoase și chiar din cele mai vechi timpuri folosite pentru a trata o varietate de boli. Buriaților împodobit ramurile sale legăna copilul, în speranța că va ocoli boli și boli, în timp ce tinerii căsătoriți era un simbol al unei vieți lungi și fericite. Mai multe detalii ar trebui să se acorde proprietăților terapeutice și contraindicațiilor boicarcii.

Compoziția și proprietățile medicinale ale boyarka

Fructele acestei arbust înalt conține vitaminele K, E, C, A, minerale, acizi organici, uleiuri esențiale, taninuri, pectine, amidon, fructoza, flavonoide, diverși acizi, saponine etc. Boabele acestei plante asupra organismului următor .:

  1. Compusul afectează sistemul cardiovascular. Flavonoidele precum quercitrin, quercetin, vitexin hyperoside și crește elasticitatea vaselor de sânge, pentru a îmbunătăți circulația cerebrală, normalizează procesele metabolice în mușchi cardiac, creșterea contractilității miocardice și valoarea debitului cardiac.
  2. Normalizează activitatea sistemului nervos central. Acestea reduc excitabilitatea, îmbunătățesc alimentarea cu oxigen a celulelor cerebrale, combaterea hipertensiunii arteriale, aritmiei și tahicardiei, efectele stresului.
  3. Accelerați recuperarea după infecții sezoniere, gripa și răceli datorită capacității de a ucide virușii și bacteriile.
  4. Îmbunătățește digestia, activează procesele metabolice, îndepărtează produsele de dezintegrare din organism. Aceasta oferă motive pentru utilizarea fructelor în terapia bolilor gastro-intestinale, precum și a excesului de greutate. În plus față de efectul de învelire, pădua are un conținut scăzut de calorii - doar 52 Kcal la 100 g.
  5. Abilitatea de a stimula formarea colagenului se referă, de asemenea, la proprietățile utile ale boalărei, prin urmare, în combaterea semnelor de îmbătrânire, este benefic atât pentru ingestie, cât și ca remediu extern.
  6. Reduce nivelul de glucoză din sânge, pe care îl pot aprecia diabeticii.

Metode de preparare și utilizare

Boierii boierilor boieri cu proprietăți uimitoare pot fi consumați în stare brută și puteți găti pe bază, infuzie curativă, decoct sau mors. În multe moduri, metoda de preparare a acesteia va determina efectul curativ, astfel:

  1. Cu nevroze, excitabilitate nervoasă și aritmie, este prezentat un decoct de fructe uscate. Pentru prepararea materiilor prime în cantitate de 20 g se toarnă un pahar de apă și se fierbe timp de o jumătate de oră. Se răcește, trece printr-un filtru și se adaugă apă la doza inițială. Ia 1 lingura. l. de trei ori pe întreaga perioadă de veghe.
  2. În hipertensiune arterială, angina pectorală este preparată alcool: 4 lingurițe. l. materiile prime ar trebui să fie turnat 2 pahare de vodca și a pus într-un loc rece la rece timp de 2 săptămâni. După ce trece prin filtru și bea 25-30 picături cu o oră înainte de a mânca, dizolvându-se în apă.
  3. Când bolile vasculare, ateroscleroza si nivelul colesterolului prin luarea 3 părți de oregano și flori de Crataegus și 4 părți Leonurus Hypericum. Amestec într-un volum de 1 lingura. l. faceți un pahar de apă fierbinte pentru noapte. Dimineața, trec prin filtru și beau jumătate de pahar cu o oră înainte de masă.

Contraindicații

După cum sa menționat deja, boyarka are nu numai proprietăți utile, ci și contraindicații. Nu se recomandă tratamentul de către femeile gravide și cele care alăptează, hipotensiune arterială. În plus, fructele au un efect calmant și sedativ, care trebuie luat în considerare pentru lucrătorii din industriile periculoase și șoferii. Proprietăți utile boierii fructelor de boabe se pot transforma în rău, dacă ignorați contraindicațiile pentru bolile cardiovasculare severe și primiți tratament fără sfatul medicului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 72 = 75