bromocamfor cu mastopatie

O tumoare benignă, o boală a alveolelor, a canalelor și a țesutului gras al sânului - așa este determinată mastopatia. Potrivit statisticilor, acest diagnostic este cel mai des întâlnit printre complicațiile asociate cu glandele mamare. Modalități de a depăși această afecțiune foarte mult, printre acestea, puteți observa în special utilizarea bromocamforului.

Bromampaphor pentru mastopatie

Mastopatia este în mod inerent o defecțiune în activitatea fondului hormonal. În consecință, pentru ao elimina, trebuie să puneți în ordine hormonii agitați. În acest lucru și de a ajuta bromkamfora. Despre compoziția medicamentului bromcamfory cu mastopatie, instrucțiunea spune că acesta este un medicament combinat sintetic, principalul ingredient activ al acestuia fiind bromura de camfor. Ea are un efect calmant asupra activității creierului și reduce excitabilitatea organismului în ansamblu. Pentru cursul tratamentului cu bromcamfora de droguri în comprimate, instrucțiunea recomandă o doză de 1-2 tablete în funcție de senzația de durere, de 2-3 ori pe zi, pentru pulberea - 150-500 mg, de asemenea, de 2-3 ori pe zi.

Tablete de bromocamfor pentru stoparea alăptării

Mastopatia, împreună cu lactostaza, este adesea rezultatul încercărilor de a opri brusc alăptarea. Dacă este necesară întreruperea alăptării din cauza circumstanțelor, medicii recomandă de asemenea să înceapă administrarea de bromocamor. În ceea ce privește doza de bromocampor pentru stoparea alăptării, instrucțiunea recomandă administrarea a două comprimate după mese de 2-3 ori pe zi.

Opinia femeilor

În general, despre primirea recenziilor de mamografie bromkamfory de la femei sunt doar pozitive. Acest medicament ajută nu doar să facă față stării dureroase a sânului, dar are, de asemenea, un efect benefic de relaxare asupra întregului corp. Cu toate acestea, înainte de a începe să luați orice medicament, discutați cu medicul dumneavoastră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

34 − 29 =