maro ruj

Populară la începutul anilor '90, culoarea brună a rujului este din nou la înălțimea modei! Varietatea nuanțelor de maro permite în fiecare caz să facă make-up, potrivit pentru aproape orice culoare. Învățăm opinia artiștilor de machiaj despre cine merge la rujul brun și cum să aleagă corect culoarea altor cosmetice decorative, astfel încât imaginea să arate naturală și armonioasă.

Selectarea nuanțelor de ruj maro

Regulile generale pentru utilizarea nuanțelor de ruj roșu sunt după cum urmează:

 1. Trend pentru utilizarea acestui ruj este considerată toamna și iarna, ca cea mai maro combinat cu postav, țesături din lână, nuanțe discrete și de îmbrăcăminte din blană.
 2. Pielea feței trebuie să fie perfect uniformă.
 3. Buzele devin accentul principal, restul feței ar trebui să fie ușor atins cu cosmetice decorative.

Un machiaj deosebit de eficient, cu ruj maro, arată cu piele palidă.

Atenție vă rog! Femeilor adulte nu li se recomandă să utilizeze rujul dintr-o paletă maro strălucitoare. De asemenea, make-up artiști sunt sfătuiți să nu folosească ruj de culoare închisă, cu buze subțiri și pliurilor nazolabiale pronunțate, datorită faptului că aceste dezavantaje sunt aspect deosebit de vizibile.

Roșu maro închis

O nuanta inchisa de ruj maro este pentru brunet cu pielea de masline. Când aplicați make-up, artiștii de machiaj recomandă să accentuați forma sprancenelor și să nu vă vopsiți cu ochi strălucitori, nu aplicați umbre și nu faceți ochelari. Cel mai pozitiv feedback este primit de companiile de cosmetice:

 • Bobbi Brown (umbră de zmeură neagră);
 • Chanel (nuanțele Rouge Noir și Délurée).

Roșu-maro ruj

Mare pentru bruneturi cu o piele întunecată și aurie, nuanțe roșii maronii de ruj. Un machiaj saturat al buzelor accentuează culoarea profundă a părului, fără a-l repeta în nici un fel. Cele mai bune exemple de ruj roșu-maro sunt reprezentate de următoarele companii:

 • Rouge Coco (umbra lui Patchouli);
 • Dior Ruj de Aditiv, LR Culori.

Ruj de cafea și nuanțe de culoare bej

Cafea rece și nuanțele bej bine potrivite pentru femeile cu păr brun și chiar pentru blondele cu piele echitabilă. Culoarea dorită poate fi găsită în linia de produse:

 • Realizați pentru vreodată;
 • Kenzo;
 • hermes;
 • Burberry.

Pentru informații! În ciuda faptului că, în prezent, considerat a fi deosebit de modă mat maro ruj, make-up artiști avertizează că, cu accent textura mată dă aspectul de tristețe, așa că dacă vrei imaginea a fost ușoară, recomandăm utilizarea așa-numitelor nuanțe de satin de maro. În plus, buza strălucitoare elimină problema de ani de „extra“, care apare în unele iubitorii de nuanțe maro în make-up.

make-up cu ruj maro 1 make-up cu ruj maro 2 make-up cu ruj maro 3
make-up cu ruj maro 4 make-up cu ruj maro 5 make-up cu ruj maro 6
make-up cu ruj maro 7 make-up cu ruj maron 8 make-up cu ruj maro 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

48 + = 58