simptome de cancer vezicii urinare

La femei, cancerul vezicii urinare este de 4 ori mai puțin frecvent decât la bărbați. Nu a fost clarificată pe deplin până acum, ceea ce duce la dezvoltarea acestei boli, dar a fost legată de anumite boli și efecte care cresc riscul bolii. La bolile care pot provoca cancer, includ inflamația cronică a vezicii urinare și papilomul vezicii urinare. Efectele care însoțesc dezvoltarea bolii includ lucrul cu coloranți de anilină, fumatul.

Primele semne ale cancerului vezicii urinare

Simptomele depind de ce stadiu al procesului de boala. Atunci când o formă non-invaziva a cancerului vezicii urinare si proces invaziv stadiu incipient (carcinom in situ), simptomele nu poate fi deloc, pentru că problema este cum de a identifica cancerul de vezica urinara in faza incipienta, deoarece simptomele pot apărea în stadii avansate.

Atunci cand o forma invaziva de cancer, cu infiltrarea straturilor profunde ale peretelui și țesuturile înconjurătoare, depinde foarte mult de procesul de localizare, iar primele semne ale cancerului de vezica urinara va fi mai rapid, în cazul în care procesul este vorba despre deschiderile ureterelor sau uretrei. În acest caz, cancerul vezicii urinare se manifestă ca o încălcare a fluxului de urină din rinichi sau vezică.

Simptomele cancerului vezicii urinare

Principalul simptom al cancerului vezical rămâne hematuria. Sângele în urină cu cancer este adesea tulbure, maro închis, care amintește de slops de carne. Sânge apare inițial în cantități mici, cel puțin sub formă de impurități, cheaguri sau roșii din sânge proaspăt, dar pentru un cancer caracterizat prin durata hematurie nu este curabile.

Alte simptome, care se întâmplă de multe ori cu hematurie - este urinarea frecventă și, uneori dureroase, nevoia frecventa de a urina, cu infiltrarea pereților poate reduce simptomele volumului vezicii urinare. Uneori, cu puroi sau sânge apare în urină fulgi tulbure. nu sunt durerea în cancer numai în timpul urinării - de multe ori perturba cicălitoare, Durerile in pelvis, care se extinde la perineu, în coccisul și picioare.

Când germinare cancerul toată grosimea peretelui și alte organe, fistule pot aparea intre vezica urinara si vagin, rect sau piele peste pubis, ceea ce duce la complicații severe supurative, a crescut durere si simptome in organele unde germinate tumorii.

Cancer metastaze la organe aflate la distanță sunt însoțite de simptome și de la acestea: metastaze în ganglionii limfatici regionali pot fi perturbate circulației limfatice de la picioare, cu metastaze la ficat apare ocazional icter, greutate în dreapta hipocondrul și intoxicație îmbunătățită, metastaze în bronhiile și plămânii există o tuse, dificultăți de respirație și hemoptizie.

Cancerul este întotdeauna însoțită de o creștere a simptomelor de intoxicație: poate alarmantă în primul rând slăbiciune, trăgând dureri musculare, există o febră de grad scăzut, toate însoțite de o pierdere rapidă a poftei de mâncare și de greutate. semne de cancer de vezică urinarăSimptomele intoxicației tumorale putrezire amplificate dramatic posibile vase tromboembolism de diferite produse de liză tumorală cu simptome ale corpului de piese corespunzătoare. De asemenea, atunci când tumora se descompune, sângerarea poate apărea odată cu apariția unei cantități mari de sânge proaspăt în urină, o creștere a anemiei și a șocului hipovolemic.

Datorită încălcări ale fluxului de rinichi pot apărea inițial simptome de hidronefroză (arcuindu durere la rinichi), precum și cu creșterea distrugerii parenchimului cresc si simptome insuficienta renala: mâncărime și uscăciune a pielii, corp umflare, vărsături, scăderea în cantitatea totală de excretat prin rinichi de urină pe zi înainte de anurie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

90 − = 83