Castaniu sălbatic - proprietăți medicinale | hounslowtw3.net

Castaniu sălbatic – proprietăți medicinale

sănătos de castane proprietati de vindecare

Castanele sălbatice au proprietăți utile care ajută la scăderea diferitelor boli.

Proprietăți de vindecare ale castanului

Posibilitățile terapeutice ale plantei se datorează compoziției sale. A găsit glicozide, care au un efect pozitiv asupra funcționării sistemului cardiovascular, taninelor, amidonului. În plus, aceasta conține flavonoide, care ajută la prelungirea tinerilor, precum și mucus, substanțe tanice și pectină. În plus, o gamă întreagă de vitamine și alți nutrienți se găsesc în fructele de castane care ajută la revitalizarea organismului.

Utilizarea preparatelor pe bază de castan

Compoziția unică a castanului sălbatic determină proprietățile sale medicinale. Pentru pregătirea preparatelor se utilizează toate părțile plantei, în timp ce eficacitatea utilizării lor este recunoscută nu numai de medicina populară, ci și de medicina oficială. Pentru tratamente se utilizează infuzii, decocții, tincturi de alcool.

  1. Castanul ajută la eliminarea pufului și acționează ca agent antiinflamator.
  2. Are un efect pozitiv asupra stării vaselor de sânge, previne apariția cheagurilor de sânge.
  3. Castanele sălbatice sunt eficiente în bolile tractului digestiv; beneficiile lor sunt remarcate în tratamentul tulburărilor digestive.
  4. Preparatele de castane de cal s-au dovedit eficiente în tratamentul bolilor hepatice și ale vezicii biliare, cu probleme cardiovasculare, precum și cu sciatica, artrita reumatoidă și guta.

Mulți spun că castanul sălbatic prezintă proprietățile sale de vindecare pentru scăderea în greutate, în special pentru pierderea în greutate, se recomandă utilizarea tincturii de fructe de castane de cal. De regulă, este pregătită pe baza unor rețete de medicină tradițională. Cu toate acestea, merită să ne amintim că castane sălbatice sunt otrăvitoare, astfel încât înainte de a aplica tinctura pentru administrare orală, este necesar să se consulte cu un specialist, pentru a se proteja împotriva otrăvirii, care se poate întâmpla dacă nu iau în considerare starea de sănătate și de tolerabilitatea individuală. În orice caz, utilizați medicamentul cu prudență.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 43 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: