din care ajută novigan

Pentru eliminarea diferitelor sindroame dureroase, Novigan este deseori recomandat. Aceste comprimate sunt un medicament combinat cu 3 ingrediente active în compoziție, pitufenon, ibuprofen și fenpiverinemie. Aceste componente provoacă o listă lungă, care ajută Novigan - dureri, spasme musculare și procese inflamatorii de aproape orice origine.

Tabletele Novigan de dureri de cap

Medicamentul descris este preferat să utilizeze femeile care suferă de migrenă cronică, deoarece Novigan oprește rapid și eficient atacul încă de la început. În plus, medicamentul ajută, de asemenea, bine de la alte tipuri de patologie, incluzând dureri de cap tensiune, un sentiment de apăsare a temelor cu presiune arterială și intracraniană crescută.

Eficacitatea Novurane în acest caz se explică prin prezența unei doze terapeutice ridicate de ibuprofen în compoziție - 400 mg. Acest compus chimic este un derivat al acidului fenilpropionic, care produce un efect antipiretic, antiinflamator și analgezic. Principalul mecanism al ibuprofenului este inhibarea producției de prostaglandine, modularea sensibilității la durere și, de asemenea, afectarea termoregulării în centrele sistemului nervos.

Ajută Novigan cu dureri de dinți și poate fi folosit?

În indicațiile medicamentului în cauză, nu există dureri în bolile dinților și ale cavității bucale, totuși, practica medicilor și feedback-ul pacienților mărturisesc eficiența lor relativă în astfel de situații.

Ajută Novigan pentru durere de dinți depinde de severitatea și durata acestuia. Slab la sindromul moderată a prezentat pregătirea ia destul de rapid și cu eficiență ridicată. durere severă, provocată de inflamație intensă a gingiilor sau a rădăcinilor dentare, însoțite de supurație, infecții bacteriene, este mai bine să se oprească alte medicamente sau agenți mai specializate de ketoconazol (Ketanov, Ketonal) Nimesulid (Nimesil) recomandat de medicul stomatolog curant.

Novigan cu dureri lunare și spasme de mușchi neted

Dismenoreea, în special primară, este cauzată de o reducere puternică și datoria mușchilor interne. Compoziția include Novigana clorhidrat pitofenone și fenpiveriniya bromură - substanțe cu efect relaxant direct asupra musculaturii netede și blocarea sintezei de colină, care determină excitarea sistemului nervos central.

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, medicamentul în cauză este eficient în menstruație, precum și alte dureri asociate cu spasme ale mușchilor netezi ai organelor interne:

  • colonie intestinală;
  • bilă;
  • colici renale;
  • hepatită colică;
  • biliară colică.

Este important de observat că Novigan ajută doar la un sindrom ușor sau moderat dureros.

Novigan în bolile sistemului musculoscheletal
nou de la dureri de cap

Ibuprofenul, care face parte din medicamentul reprezentat, are analgezic si efect anti-inflamator, astfel Novigan aprobat pentru tratamentul stărilor patologice ale articulațiilor, oaselor și mușchilor. Astfel, tabletele nu sunt recomandate pentru utilizarea pe termen lung, la fel ca în cazul medicamentului prelungit tratament afectează funcția renală și ficatul este capabil de a modifica compoziția sângelui reologice.

Novigan de durere la nivelul articulațiilor, nevralgii, mialgii, sciatica este aplicat doar pe scurt, nu mai mult de 4-6 zile, ca mijloc de tratament simptomatic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 7 =