ceara pentru unghii

Până în prezent, multe produse eficiente au fost inventate pentru a ajuta la menținerea frumuseții și sănătății unghiilor, atât în ​​salon, cât și acasă. Unul din aceste mijloace, care câștigă popularitate tot mai mare în aplicație, este ceara cosmetică pentru unghii. Despre cum să folosiți ceara pentru unghii și care este beneficiul ei, să vorbim mai departe.

Ce este o ceară de unghii?

Ceară pentru unghii - un remediu bazat pe ceară naturală de albine, destinat îngrijirii unghiilor și cuticulelor. Funcțiile sale principale sunt următoarele:

 • hrănirea plăcii unghiilor;
 • oferind unghii strălucire;
 • înmuierea pielea grosieră în jurul unghiilor;
 • protecția unghiilor și a cuticulelor de la uscare;
 • protejarea plăcilor de unghii de factorii externi agresivi.

De asemenea, este important ca ceara de albine să aibă un efect antiinflamator și bactericid. Astfel, acest instrument contribuie la vindecarea tăieturilor după manichiură și împiedică dezvoltarea procesului inflamator.

Ceara pentru unghii este recomandată pentru utilizare absolută de toată lumea, și în special cu astfel de probleme:

 • suprafata neteda, lucioasa a unghiilor;
 • delaminarea și unghiile fragile;
 • creșterea lentă a unghiilor;
 • pielea uscată și aspră în jurul unghiilor.

Tratarea cuielor cu ceară

Procedurile principale realizate cu ajutorul unghiilor de ceară și de lustruit. De fapt, aceste două proceduri sunt identice și se bazează pe faptul că unghia este acoperită cu un strat de ceară subțire, care durează destul de mult timp. Acest film ajută la protejarea unghiilor de penetrarea infecțiilor fungice, a reactivilor chimici (inclusiv a componentelor de lustruire a unghiilor și a lustruitului pentru unghii), precum și pentru prevenirea pierderii umidității.

Utilizați ceară pentru a consolida unghiile pot fi acasă. Luați în considerare pas cu pas cum să sigilați (lustruiți) unghiile cu ceară:

 1. Folosind fila de unghii, dați unghiile forma necesară. Este de remarcat faptul că, dacă doriți să vă îmbunătățiți unghiile, trebuie să opriți tăierea cuticulei, deoarece protejează rădăcinile plăcilor de unghii. Taierea manichiurului poate provoca deformarea unghiilor, aspectul canelurilor pe ele, precum și delaminarea și fragilitatea.
 2. Aplicați o cantitate mică de ceară pe plăcile unghiilor și pe pielea din jurul lor. Înainte de aceasta, borcanul cu produsul, dacă este necesar, poate fi ținut timp de câteva minute în mâna fixată, astfel încât ceara să se încălzească și să se înmoaie. Ceara trebuie distribuită cu un strat subțire și frecată intens în cuie și cuticule.
 3. Pentru a procesa plăcile de unghii, lustruiți fila cu o suprafață moale din cauciuc la senzația de alunecare (fiecare unghi este procesat aproximativ un minut).

Efectul procedurii va fi vizibil imediat. Pielea din jurul unghiului se înmoaie, arată îngrijită, iar unghiile devin uniforme, transparente și strălucitoare. Dacă doriți, puteți utiliza unghii de unghii - terapeutice sau decorative. În același timp, învelișul nu exercită nici o influență asupra rezistenței lacului și, după îndepărtarea lacului, unghiile rămân în stare excelentă.

Ce fel de ceara pentru unghii sa alegi?

ceara de unghii

Alegerea ceara pentru unghii, merită atenție la compoziția sa. În primul rând, nu ar trebui să conțină uleiuri minerale, care sunt produse de rafinare a petrolului. Culoarea strălucitoare a produsului și mirosul pronunțat trebuie să fie atenți.

Cel mai bine este să dați prioritate ceara, care include vitamine, uleiuri naturale grase și esențiale, extracte de plante ca și componente nutriționale și de îngrijire suplimentare.

Printre lacurile de unghii care sunt în cerere, este posibil să se aloce fonduri de astfel de producători ca DNC, Belweder și L'OR.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

13 − 5 =