Chernovrivtsy proprietăți medicinale

Chernovrivtsy se găsesc pe aproape toate paturile de flori. Grădinarii i-au iubit această floare pentru nemernici. Galbenelele, sau ca acestea sunt numite - gălbenele - suficient pentru a planta și din când în când în apă, ele sunt, de asemenea, în semn de recunoștință va înflori până la primul inghet. Se pare că frumusețea nu este singura virtute a Cernobrivtsilor, dar au și proprietăți medicinale. Mai mult decât atât, florile sunt considerate una dintre cele mai picante și folositoare condimente folosite în gătit.

Proprietăți utile ale găinilor negri

Strămoșii noștri au învățat cu mult timp în urmă despre beneficiile căpușelor luminoase. Ei au adăugat flori la hrană, multe fete au folosit "blackgrass" pentru a îmbunătăți alăptarea și a întări imunitatea. Astăzi, gloria acestor culori simple, dar foarte utile începe treptat să revină. Marigold-urile sunt folosite pentru a trata multe boli. Și din moment ce acest medicament este natural, toată lumea o poate folosi (cu excepția celor care nu tolerează componentele individuale din floare).

Proprietățile medicinale ale Cernobrivtului ajută la următoarele întrebări:

 1. Mirosul de gălbenele este destul de specific, dar acest lucru nu împiedică floarea să liniștească sistemul nervos și să-l trateze de stres.
 2. Chernovrivtsy primi o mulțime de substanțe utile de pe pământ, care permit prevenirea cataractei.
 3. Infuzii de flori - poto excelent și diuretice.
 4. Glandurile ajuta la indepartarea inflamatiei si la lupta impotriva bacteriilor.
 5. Medicina tradițională recomandă tratarea cu gălbenele a persoanelor care suferă de probleme cu pancreasul.
 6. Proprietățile vindecătoare ale găinilor negri ajută la diabet.
 7. Adăugând câteva flori în frunzele de ceai, puteți obține o adevărată băutură vindecătoare. Un astfel de ceai modificat va ajuta la întărirea imunității și la combaterea bolilor catarale și virale.
 8. Chernovrivtsy poate și ar trebui să fie adăugat la produsele alimentare pentru persoanele cu boli ale tractului gastro-intestinal. Florile normalizează digestia și vor pune în ordine starea generală a sănătății.
 9. Rețetele speciale permit utilizarea presiunii pentru a reduce presiunea.

Rezultatele acestor flori simple sunt destul de mari, dar chiar și aceasta nu este o listă completă a avantajelor căpușelor. flori:

 • restaurarea pielii după răni și arsuri;
 • trata stomatita si dureri in gat;
 • ameliorarea constipației;
 • normalizează starea navelor.

Aplicarea practică a proprietăților medicinale ale marcatorilor de culoare

Nu e greu să-i aduci pe negri. Florile sunt vândute în orice farmacie și, dacă se dorește, gălbenele pot fi plantate într-o cutie de flori la domiciliu și să-și adune propriile culturi vindecătoare. Toate retetele cu aceste culori sunt foarte simple si accesibile. Cele mai populare arata astfel:

 1. Pentru a scădea nivelul zahărului în sânge, este suficient să pregătiți o perfuzie de cătină de gălbui: o floare este turnată cu un pahar de apă clocotită. Luați medicamentul de patru ori pe zi pentru un sfert de sticlă.
 2. De la uleiuri grase, ulei de măsline și migdale, puteți pregăti un balsam de buze moi. Un amestec de mai multe culori, jumătate de pahar de ulei de măsline și o lingură de ulei de migdale sunt infuzate timp de aproximativ două săptămâni.
 3. Proprietățile medicamentoase ale găinilor negre

 4. Proprietățile vindecătoare ale uleiului din florile cernobravienilor fac ca inhalarea să fie pur și simplu magică. Medicamentul ajută chiar și în forma cronică a sinuzitei. Adăugați câteva bănci la fierbător și începeți să respirați cu gura. Foarte curând, respirația va deveni mai liberă.
 5. Sucul de gălina proaspăt stoarse ajută la scăderea senzațiilor dureroase, umflarea și mâncărime după mușcături de insecte. Sucul poate fi înlocuit cu ulei.
 6. Eliberați stresul, florile ajută prin băi. Pentru a îmbunătăți sănătatea în apă, trebuie să adăugați câteva flori sau picături de ulei. O astfel de procedură, chiar și dintr-o depresiune profundă, se poate retrage.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

72 − = 66