Proprietăți de lut albastru și aplicații pentru îmbinări

Probabil, nimeni nu-și poate imagina cât de multe rețete naționale există. Medicina netradițională a dezvoltat multe metode de tratare a unei largi varietăți de boli. Proprietăți utile de lut albastru, de exemplu, sunt utilizate pentru articulații, iar rezultatele arătate de medicament uneori depășesc chiar efectul de a folosi medicamente scumpe, geluri și unguente.

Proprietățile de vindecare ale lutului albastru în boala articulară

Medicina din argilă albastră a plăcut foarte mult timp. Avantajul său este că poate fi utilizat de pacienți de toate categoriile de vârstă în diferite state - nu există contraindicații pentru remediu. Secretul succesului substanței este într-o compoziție minerală bogată. Acesta conține săruri de cadmiu și cobalt. Una dintre cele mai importante diferențe ale dispozitivului este prezența în el a radioului - cel mai rar element radioactiv, care în cantități mici cu corpul poate crea minuni reale.

În plus față de proprietățile de vindecare a lutului albastru, favorabil articulațiilor, medicina a evaluat efectul său dezinfectant, purificator și antiinflamator. Această substanță este utilizată activ în cosmetologie. Revitalizează și îmbunătățește alimentarea cu sânge. În plus, se luptă cu pierderea părului, absoarbe toxinele, elimină matreata.

Tratamentul articulațiilor de argilă albastră la domiciliu

Tratamentul articulațiilor este acela că lutul albastru este aproape cel mai bun. Îndepărtează repede durerea, elimină umflarea, restabilește metabolismul și accelerează regenerarea țesuturilor.

Albastrul argilos pentru articulații este indicat pentru astfel de boli cum ar fi:

  • bursită;
  • artroza;
  • artrita;
  • reumatism;
  • osteomielită;
  • pinteni.

Pentru tratament, este mai bine să utilizați o substanță purificată. Pentru a face acest lucru, trebuie să spargeți lutul în bucăți, să-l uscați, să-l rupeți în pudră și să-l sități, îndepărtând tot felul de incluziuni străine. Argila albastră pentru articulațiiDupă aceasta, poate fi folosit ca un mijloc pentru comprese, loțiuni, frecare. Și unele rețete chiar sugerează utilizarea unei substanțe dizolvate în interior.

Cel mai adesea articulațiile sunt tratate cu comprese cu lut albastru. Pentru a le găti, trebuie să turnați pudră de argilă cu apă proaspătă purificată și să lăsați câteva ore. După aceea, amestecul este frământat complet la starea de mastic. Aceasta este, nu ar trebui să fie prea gros, dar nu răspândit pe degete.

Aplicați masa pentru a curăța pielea. Substanța trebuie să fie înfășurată cu un bandaj și pe partea de sus cu o cârpă caldă. Mergeți cu o compresă urmată de câteva ore și spălați cu apă caldă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 8