instrucțiuni urologice de colectare pentru utilizare

Există o mulțime de preparate pentru tratamentul bolilor urologice. Dar majoritatea medicamentelor au contraindicații și efecte secundare neplăcute. De obicei, antimicrobienii sunt utilizați în stadiul inițial al bolii pentru a ameliora inflamația și a ucide infecția. După ameliorarea stării pacientului, este de dorit să renunțați la medicamente puternice și să mergeți la plante medicinale.

Cea mai bună phytopreparație pentru tratarea multor boli este colecția urologică. Ea are nu numai un efect antispastic și diuretic, dar, de asemenea, dezinfectează și ajută la combaterea inflamației, și, de asemenea, calmează. Înainte de a aplica colecția urologică, este necesar să studiați instrucțiunile de utilizare. Ce putem învăța din ea?

Ce este inclus în colecția urologică?

  1. Frunze de urs, care a fost folosit de mult timp pentru a trata boli ale sferei genitourinare. Uneori sunt înlocuite cu frunze de afine, care au un efect similar - antimicrobian, diuretic și antispasmodic.
  2. Florile de gălbenele sunt recunoscute de medicina oficială ca un antiinflamator și dezinfectant eficient.
  3. Frunzele de menta au un efect calmant și antispasmodic.
  4. Fructele de mărar sunt un excelent antiseptic și încă au un efect diuretic.
  5. Rădăcinile lui Eleutococcus ajută corpul să se recupereze după o boală gravă, având un efect tonifiant și de restaurare.

Când se aplică taxele urologice?

De obicei, medicii prescriu acest medicament tuturor pacienților cu afecțiuni ale rinichilor și ale tractului urinar. Poate fi utilizat din prima zi de boală, deoarece aceasta va accelera recuperarea și va crește eficiența altor medicamente. Cel mai adesea, baza pentru a lua medicamentul sunt boli cum ar fi: cistita, uretrita, afectiunile renale acute sau cronice, infectii ale tractului urinar.

Contraindicații privind utilizarea colecției urologice

În ciuda faptului că plantele care alcătuiesc medicamentul rareori produc efecte secundare, acest medicament nu poate fi beat pentru toată lumea. Înainte de utilizare, consultați un medic. Mulți oameni au o intoleranță individuală la unele plante medicinale. taxă urologicăȘi în instrucțiunile pentru utilizarea colecției urologice, există doar trei contraindicații: sarcină, alăptare, vârsta de până la 12 ani.

Cum să bei o taxă urologică?

Dacă ați stabilit că medicamentul nu este contraindicat pentru dumneavoastră, începeți să luați medicamentul în conformitate cu instrucțiunile. Modul de fabricație a gazonului depinde de ambalajul acestuia. Dacă preparatul se face sub formă de pungi de filtrare, atunci două dintre ele se toarnă cu un pahar de apă clocotită și insistă o jumătate de oră. După aceasta, perfuzia este filtrată și împărțită în trei doze. Beți înainte de a mânca. Colectarea urologică sub formă de iarbă trebuie fiartă într-o baie de apă timp de o jumătate de oră, se răcește timp de 10-15 minute, apoi se strânge și se spală materiile prime.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

22 − = 18