Creion cuticular cu ulei

De obicei, un creion cuticular este un caz mic, umplute cu o compoziție specială care conține uleiuri nutritive și vitamine, la sfârșitul căreia există o pensulă sau un aplicator moale. Atașamentul suplimentar sau capacul creionului inclus în desen este de obicei realizat sub forma unei spatule pentru împingerea cuticulei moale.

Cum să folosiți ulei pentru o cuticulă într-un creion?

Iată cum să aplicați ulei de cuticule:

  1. Aplicați remedia pe cuticula, având o creion pe ea.
  2. Așteptați 30-60 de secunde.
  3. Împingeți cuticula moale cu o spatulă.
  4. În cazul în care uleiul este destinat să mențină aspectul unghiilor și de protecție de la bavuri, și nu pentru a elimina cuticula, aceasta este pur și simplu aplicat pe piele și frecat ușor.

Creion cuticular cu ulei

Ulei de cuticule OPI

Un creion cuticular cu aplicator de perie. Uleiul din tub pe perie este stors (ca într-un stilou de cerneală). Este produs într-un sortiment foarte larg cu diferite uleiuri și aditivi aromatici. Se folosește ca soluție de retenție, emolientă și nutritivă. În medie, aceasta necesită aplicarea de 3-4 ori pe săptămână.

Lady Rose

Această companie are mai multe creioane pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor: cu ulei de arbore de ceai, cu calciu, cu alge marine. Produsul înmoaie cuticula, încetinește creșterea, ajută la întărirea plăcii de unghii. Cel mai popular produs al acestui brand este un creion-biosecuritate cu ulei de arbore de ceai, care, printre altele, are efect antiseptic.

Cutie creion Sephora

Înseamnă suficient de bine înmoaie cuticulele, dar în același timp, în funcție de clienți, nu este foarte convenabil de a utiliza (aplicator nesigur și greu) și mai mult decât marca anterioară.

Bohema

Creion creion pentru unghii și cuticule

Creioane pentru cuticula acestui brand, deși sunt făcute pe bază de ulei, dar concepute în primul rând pentru înmuierea rapidă a cuticulei, cu îndepărtarea ulterioară și pentru utilizarea frecventă, nu sunt adecvate. Pentru a vă îngriji de unghii, trebuie să aplicați ulei de cuticule, care este produs în flacoane, cum ar fi unghiile.

Cutie de ulei în creion Mavapen Mavala

Un produs elvețian, cu un efect nutritiv, hidratant și liniștitor. Potrivit recenziilor - una dintre cele mai eficiente și mai convenabile de utilizat, dar destul de scumpe.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 5