Cremă anti-cremă | hounslowtw3.net

Cremă anti-cremă

Cremă anti-cremă

Vara nu numai că ne dă bucurie din zilele calde, de la soarele radiant, dar și ascunde pericolul de arsuri. Culoarea pielii roșii indică nu numai faptul că este timpul să se lipească cu echipament special de protecție, dar și că pielea este deteriorată. Pentru a preveni acest lucru, industria cosmetologiei oferă multe instrumente.

Pentru ce și pentru cine aveți nevoie de un sunblock?

Crema anti-bronzare este necesară pentru persoanele albe, pentru blonde, pentru persoanele cu piele sensibilă și pentru cei care pur și simplu nu vor să devină "ciocolată" din nici un motiv. Protecția solară, în principiu, ar trebui să utilizeze absolut totul, dar, în funcție de culoarea și tipul de piele, există mai multe grade de protecție. Având în vedere caracteristicile epidermei dumneavoastră, alegem un tub de economisire. Contrar credinței populare că soarele este un prieten, puteți spune despre lumină și contrariul. Se usuca pielea, iar radiatia ultravioleta excesiva provoaca schimbari, uneori ireversibile, in straturile adanci. Rezultatul este o piele încrețită, zbârcită, veche, neplăcută. Este deosebit de necesar în căldură să aplicați crema anti-bronzare pentru față - pielea acestei părți a corpului nostru este cel mai predispusă la deteriorare. Și nu numai fetele cu fețe palide trebuie să folosească protecție. "Albul de zăpadă" și mulatto pot folosi "Floresan" - nu numai că protejează, dar are și un efect de albire.

Creme pentru categorii speciale de persoane

O atenție deosebită trebuie acordată alegerii unei creme de protecție solară pentru copii. Pentru copii negricios vor fi suficiente pentru cel mai mic grad de protecție (SPF 5-15), pentru copii mici pal apuca mai bine o cremă cu protecție ridicată (30 și mai sus). Acordați atenție și altor caracteristici, de exemplu, dacă produsul este rezistent la umiditate. Copiii iubesc să pobarahtatsya în apă și trageți-le de acolo la fiecare 5 minute pentru a frotiu din nou - Cremă anti-soare pentru copiinu cea mai bună idee. "Soarele meu" - pregătire ieftină și eficientă pentru o arsură sănătoasă a copiilor dumneavoastră.

Pentru persoanele care sunt contraindicate la plajă, dar nu există nicio posibilitate de a nu fi deloc la soare, va face un sunblock cu ppd. Astfel de mijloace au un grad special de protecție împotriva diferitelor tipuri de raze ultraviolete. Este crema cu ppd care împiedică îmbătrânirea pielii, nu permite ca arsurile, chiar imperceptibile, să aibă filtre de protecție suplimentare. Unul dintre apărătorii tăi loiali poate fi un stick de protecție "Pur și simplu" (PPD 15).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − 21 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: