cremă pentru a încetini creșterea părului după îndepărtarea părului

Îndepărtarea "vegetației" inutile pe corp este de obicei asociată cu iritarea pielii. Prin urmare, femeile tind să utilizeze toate mijloacele disponibile pentru a conduce astfel de proceduri cât mai rar posibil. În acest scop, se folosește o cremă care încetinește creșterea părului după îndepărtarea părului și depilare. Astfel de produse cosmetice sunt oferite de cei mai renumiți producători, însă este important să puteți alege mijloace de înaltă calitate, sigure și eficiente.

Întârzierea creșterii profesionale a părului după depilare și îndepărtarea părului

Grupul de produse considerat se distinge printr-un preț destul de ridicat, dar acest lucru se explică prin compoziția naturală maximă a preparatelor și printr-un grad ridicat de purificare a ingredientelor active. Printre cremele care se utilizează după îndepărtarea părului în orice mod, puteți acorda atenție următoarelor denumiri:

 1. Payot Post Epil Le Corps. Conține extracte naturale de arnica, căpșună, ferigă, ulei de calendula și musetel, proteine ​​de soia.
 2. Byly Cremă de hidratare și Inhibitor de creștere a părului. Un instrument bazat pe papain elimină instantaneu roșeața și iritarea.
 3. Lycon Spa Hair on Strike. În compoziție - extracte de papaya și chaparelli. Crema este eficientă după îndepărtarea părului cu ceară și laser.
 4. Decleor Aroma Epil Expert. Cel mai sigur produs posibil, potrivit pentru îngrijirea zonelor sensibile, chiar și a feței.
 5. Simone Mahler Soin Epil +. Mijloacele cu proteine ​​din soia, previne în plus ingrosarea părului.
 6. Acorelle Soin Minimiseur De Repousse. Crema organica, hidrateaza profund pielea, indeparteaza iritarea.
 7. Almea Xreducer. Cel mai popular și eficient produs, vă permite să evitați depilarea și epilarea pentru mai mult de 6 săptămâni.
 8. Planta Elcaptain Cream pentru a preveni germinarea părului. Grijă ușor pentru piele, asigură un efect de durată după îndepărtarea părului și lipsa îngustării.
 9. Aravia Professional Post Epil 2 în 1 Complex. Pe lângă aplicarea directă, crema are funcții hidratante și nutritive.
 10. Mary Cohr Deopil Crème. Când utilizați acest produs, firele de păr devin mai subțiri și mai ușoare. Pielea se înmoaie, iritația, inflamarea este îndepărtată.

Ieftin crema de întârziere a creșterii părului pentru depilare și îndepărtarea părului

În grupul de produse pentru consum în masă există, de asemenea, mărci demne de atenție, care sunt aproape inferioare mijloacelor profesionale, dar costă de câteva ori mai ieftin. Crema încetinind creșterea părului De exemplu, întârzierea creșterii părului după depilare sau îndepărtarea părului cremă-gel Deep Depil (fostă "Balance") din Floresan. Acest medicament este un adevărat lider printre produsele ieftine, cu scopul propus.

Alte marci bune:

 • Balsam de ceară "Balanță cremă-gel";
 • Eveline "Balsam 8 în 1 Q10R";
 • Doctorii de piele nu mai au parul;
 • Johnson's "Cremă de corp care încetinește creșterea părului";
 • Avon Skin So Soft "Cremă care încetinește creșterea părului."

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1