culoarea parului pentru ochii gri-verzi

Așa cum sa dovedit, alegerea unei culori a părului, care nu numai că ar arăta bine, ci și va accentua frumusețea feminină, nu este ușor. Același lucru este valabil și pentru alegerea culorii părului pentru ochii cenușii verzi, a căror frumusețe fără fund poate farmeca fiecare om.

Este important să nu uităm că există tipuri de aspect, de care ar trebui să fie respins când alegeți o umbră.

Ce culoare a părului este ideală pentru ochii cenușii verzi?

În primul rând, nu este inutil să menționăm tipurile de mai sus menționate, sau mai degrabă tipurile de culoare ale aspectului. În majoritatea cazurilor, culoarea gri-verde a frumuseților cu aspectul de tip "Vară". În același timp, pielea lor este ușoară și cu o ușoară roz, de nuanță de măsline. Se vor confrunta cu nuanțele de vinete, tonurile arse și argintii.

"Toamna" nu este numai femei la modă cu maro, dar și cu ochi gri-verzi. Un indiciu de cald cald sau piele de fildeș. Culoarea lor ideală este cuprul, maro deschis cu nuanță de aur, ciocolată, maro închis cu strălucire roșie.

Dacă uitați de tipurile de culori și începeți numai din culoarea ochilor, obțineți următoarele:

  1. Ochii verzi verzi-verzi sunt în armonie cu blonda. Apropo, platina, blondă de nisip, adoră pe Charlize Theron de la Hollywood. Culoarea roșie va contribui la evidențierea naturii pasionale. Și orice imagine va face o nuanță de caramel sau culoarea ciocolatei de lapte. La fel de popular în industria modei este și grâul. Adevărat, arată cel mai bine femeilor tinere cu o piele echitabilă.
  2. Ochii verzi gri-verzi și nuanțele de păr din cupru pot aduce imaginea oricărei fete mai multă atractivitate și farmec. În plus, încuietori de cupru arata grozav pe proprietarul de piele echitabil. Dar, dacă doriți să vă repoziționați într-o culoare mai închisă, stilistii recomandă să acordați atenție ciocolatei, frumuseții castanelor. Mai ales nu este necesar să pictezi buclele într-o singură culoare. Nimeni nu interzice să oprească alegerea dvs. în evidențierea, în care o parte a părului va fi evidențiată. Această tehnologie vă va conferi părului o strălucire spectaculoasă.

Ce culoare neobișnuită de păr se îndreaptă spre ochii cenușii verzi?

Sfaturi Paint, face Ombre de colorat - culoare extravaganta modă gri-verde ochii vor Aubergine, roz pal, gri, violet, lila, gri perla, rosu, cireșe, zmeură, albastru, albastru deschis, lavanda.

culoarea parului pentru ochii gri-verzi 1 culoarea părului pentru ochii cenușii verzi 2 culoarea părului pentru ochii cenușii verzi 3
culoarea părului pentru ochii cenușii verzi 4 culoarea părului pentru ochii cenușii verzi 5 culoarea parului pentru ochii gri-verzi 6
culoarea parului pentru ochii gri-verzi 7 culoarea părului pentru ochii cenușii verzi 8 culoarea parului pentru ochii gri-verzi 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

23 − = 20