Cum sa alegi machiajul

Frumusețea din natură este un dar rar. Mai mult decât atât, multe dintre "neajunsurile" noastre sunt lucruri cu totul greu de rezolvat, ușor de corectat cu doar câteva lovituri ale pensulei. Vom încerca să răspundem la întrebări din acest articol despre cum să ridici machiajul și să devenim irezistibil.
Desigur, pentru selecția individuală a machiajului vreau să mă adresez profesioniștilor. Cu toate acestea, o astfel de plăcere nu este disponibilă pentru toată lumea și găsirea unui artist de make-up foarte bun nu este atât de ușoară. La urma urmei, cine te cunoaște mai bine decât tine? Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta într-o chestiune dificilă, dar plăcută, de a alege machiajul potrivit.

Cum de a alege machiajul "față în față": ajustați conturul

În mod tradițional, standardul este fața ovală. Destul de norocos, doar pentru a accentua pomeții cu bronz și a adăuga o culoare pentru obrajii mărului. Suportul unei fețe rotunde sau pătrate ar trebui să tragă linii verticale pe partea proeminentă a obrajilor și să umple nasul. Și puneți un triunghi roșu de la temple la colțurile buzelor. Fața va deveni mai subțire dacă mișcările sunt direcționate de jos în sus. Fața triunghiului se va apropia de oval, dacă țineți trasul pe pomeți la temple și apoi coborâți linia la lobile urechii. Chinul poate fi înmuiat cu o pulbere întunecată. Pe fața în formă de inimă, umbre umbrele spre urechi și accentuați pomeții. Pe dreptunghiular - întunecați bărbia și aplicați mișcări orizontale înfundate.

Prin principiul "piei de culoare închisă, luminoase - se separă", puteți ajusta și nasul.

Cum de a alege machiajul potrivit pentru ochi?

O modalitate universală de a picta, care se va potrivi absolut tuturor, nu, și ce fel de machiaj pentru a alege exact ochii tăi va spune structura secolului tău.

Deci, ochii ovale, de regulă, nu sunt adâncime, ele pot fi ușor rotunjite. Dacă doriți să vă întindeți puțin ochii, trageți săgețile, trăgând linia laterală. De asemenea, puneți umbre întunecate pe colțurile exterioare, umblând spre vârful exterior al sprâncenelor. Când pâlcuiți cilia, îndreptați peria spre colțurile exterioare ale ochilor. Ochi rotunzi pot fi condusi de un creion intunecat in pleoapa inferioara - acest lucru le ingusteaza vizual.

Ochii în formă de migdal sunt alungiți și puțin înguste. Subliniați ochii, forma atractiva, nu le îngustarea - Aplicați o umbră întunecată pe colțul exterior și pliul de desen „tick inversat.“ Asigurați-umblând treptat tranzițiile de culoare. Nuanța principală este mai bine să alegeți culorile luminoase - ochii vor părea mai mari. Deschiderea ochilor deschisi va ajuta accentele perle pe coltul interior al ochiului si sub sprâncene.

Ochelarii cu ochi mari fac ca aspectul să fie extrem de străpuns - acestea vor fi evidențiate de adâncimea semnalizatorului sub sprâncene și accentul întunecat de-a lungul secolului. Vopsiți genele mai bine spre temple. Nu utilizați eyeliner în pleoapa inferioară.

Ochii convexi, dimpotrivă, pot fi "ascunși" de machiajul unui fig-ayz. Nu te lăsa purtat cu tonuri ușoare - ochii tăi vor părea prea "marionetă".

Machiajul ochilor cu pleoape grele seamănă cu machiajul pentru ochii adânci. Dar dacă tot decideți săgețile, amintiți-vă că linia trebuie să fie foarte subțire și să urce.

Vreți să schimbați vizual plantarea ochilor? Rețineți că prin "apropierea" ochilor, Selecția machiajuluiîntunecă colțul interior al ochiului și luminează exteriorul, "îndepărtarea" - exact opusul.

O problemă comună de sex feminin este cum de a face ochii mai mari. Cel mai bun rezultat pe care îl atingi, ajustând sprancenele (chiar dacă partea interioară este mai groasă) și curling genele (ochii se vor deschide). De asemenea, vă sfătuim să faceți un loc luminos în mijlocul vârstei mobile - ochii dvs. vor apărea mai mari și mai rotunzi.


Cum de a alege culoarea corectă a machiajului?

Stylistii oferă o clasificare "sezonieră" a aspectului femeilor: două friguri de iarnă și de vară, două de primăvară și toamnă. Culorile rece sunt nuanțe pure de albastru, cald - galben și roșu. Același principiu merită folosit, alegerea unei palete de culori în machiaj. Alegeți umbrele de umbre cu un subpod adecvat, experiment. În ceea ce privește fundația, amintiți-vă că fetele "reci" nu se confruntă cu mijloace cu o nuanță de aur și "calde" - albastru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

61 − 57 =