Cum se aplică bronzarea

Piele tăbăcită, cu o nuanță de bronz uniformă, schimba frumos întreaga imagine spre bine. Dar plaja pe plajă nu este întotdeauna disponibilă și nu este prezentată toată lumea. Vara este la înălțime și pielea ta "strălucește" cu albul?

De ce nu folosiți un mijloc care va da corpului nuanța dorită? Mai mult decât atât, procedura nu va dura mult timp, iar efectul va fi vizibil în câteva ore. Principalul lucru în această afacere este să respecte toate regulile de utilizare a unei creme speciale. Cum să aplicați auto-bronzare - despre care vom vorbi în acest articol.

Cum să aplici auto-bronzare fără a fi divorțat?

Multe femei, după prima utilizare a celor mai scumpe și mai bune scule autosunburn, își pierd speranța pentru un bronz "instantaneu". Și toate pentru că în loc de o nuanță chiar naturală, ei primesc piele reticulată, toate în dungi și dungi. Borcanul de smântână, prețuit, este inactiv pe raftul din baie sau chiar trimis la gunoi.

Orice autosunburn - fie cremă, lapte sau gel - necesită pregătirea inițială a pielii, precum și testarea produsului însuși și a corpului tău. Înainte de a începe să folosiți auto-bronzare, primul lucru pe care trebuie să-l verificați este durata sa de conservare și consistența. Komochki și boabe - o garanție sigură a apariției petelor și a petelor pe piele - sugerează că patul de bronzare a devenit inutilizabil. Înainte - instrucțiuni detaliate despre modul de aplicare a auto-bronzării fără pete:

  1. Testul pentru alergie este un pas important înainte de a aplica un autosunburn. Ar trebui să se facă cu o zi înainte de utilizarea medicamentului prin aplicarea unei cantități mici de cremă pe încheietura mâinii. Dacă după 12 ore pe piele există înroșire sau erupții, merită luată o altă cremă.
  2. Dușurile și peelingul sunt parte integrantă a procedurii. Este important să rețineți că, după un duș, pielea ar trebui să primească 15-20 de minute pentru răcirea și închiderea porilor.
  3. După duș și peeling, puteți aplica auto-bronzare.
  4. La sfârșitul aplicării unei bronzări automate este important să lăsați-o să se înmoaie în piele. Este recomandabil să nu purtați haine timp de 20 de minute, nu umeziți pielea timp de 8-10 ore. Prin urmare, este mai bine să faceți "plajă" înainte de culcare. Deoarece bronzarea poate lăsa pete pe piele întunecată, este mai bine să alegeți lenjeria de pat și lenjeria de noapte prin metoda "care nu este păcat".

Cum sa aplici lin de auto-bronzare?

Distribuția uniformă a autosunții este exact ceea ce conferă pielii o umbră uniformă fără pete întunecate. Iată cum puteți aplica în mod uniform auto-bronzarea:

  1. Înainte de a aplica, trebuie să determinați ordinea prelucrării părților corpului. Deoarece medicamentul începe să acționeze imediat și este absorbit rapid, procedura însăși trebuie efectuată rapid.
  2. În fiecare parte a corpului este important să recrutați imediat cantitatea potrivită de bronz. Distribuiți porțiunea pe piele în mod egal.
  3. Pe genunchi, coate și zona de decolteu, merită să aplicați mai puțină cremă fără a fi frecată în piele, deoarece aceste locuri sunt cele mai predispuse la întunecare.
  4. În timpul procedurii, nu uitați de partea din spate a gâtului, spate, zona de tranziție de la față la gât și urechi.

Mulți au imediat o întrebare: cum să aplicați auto-bronzare pe spate? În mod independent obține un bronz pe spatele este puțin probabil să funcționeze. Prin urmare, nu putem face fără ajutorul din afară.

Mai bine de a aplica auto-bronzare?

Pentru a simți că suma fondurilor de pe piele este neuniformă, este bine să aplicați auto-bronzarea cu mâinile. Puteți folosi mănuși medicale. Dar este mai ușor fără ei. După procedura trebuie să vă spălați bine mâinile, amintindu-vă că ați curățat pielea sub unghiile cu o perie. Pentru a aplica fonduri unei persoane, folosiți un tampon usor umezit de burete sau de bumbac. Apropo, pentru a înțelege cum să aplici auto-bronzare pe față, puteți aminti ordinea obișnuită de aplicare a fundației pentru machiaj sau fundație. Nasul, la fel ca și coatele cu genunchii, nu ar trebui tratat foarte intens.

Cum se aplică spray-auto-tan?

Un agent de pulverizare este un lucru convenabil. Astfel de bronzare este mai degrabă lichidă în consistență și este ușor de distribuit pe piele. Dar totuși nu se recomandă să-l pulverizați direct pe corp. Probabilitatea de a obține pete întunecate în acest fel va crește. Este mai bine să strângeți cantitatea necesară de autosuncul pe palmă și apoi să aplicați produsul pe părțile dorite ale corpului.

Cum se aplică o loțiune de bronzare?

Autosunburn sub formă de loțiune sau lapte trebuie aplicat foarte repede. O aplicare lină asigură forma lichidă a agentului. Cum să aplici auto-bronzarea fără divorț Principalul lucru este de a determina valoarea corectă pentru toate părțile corpului. Dacă amestecați o loțiune de bronzare cu un hidratant, se dovedește a fi mai multă lumină, dar o nuanță naturală și uniformă.

Cum se aplică cremă de bronzat?

Autosunburn-crema este una dintre cele mai comune modificări. Pentru ca crema să stea plat și să nu formeze pete, este necesar să o distribuim uniform pe palme și apoi să aplicăm pe piele. În timpul procedurii, stratul neuniform al cremei pe corp poate fi simțit. Acele locuri în care crema s-a dovedit mai mult pot fi șlefuite cu mâini uscate sau înlăturați excesul de autosus cu un șervețel uscat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 8 =