cum să eliminați repede pungile sub ochi

Situația când, trezindu-se dimineața și privindu-se în oglindă, sub ochi se găsesc departe de pungile estetice sub ochi, probabil familiare fiecărei femei. Lipsa de somn, oboseala, stres, junk food, băuturi alcoolice, excesul de lichid beat înainte de a merge la culcare, cosmetice de calitate slabă - de multe ori acești factori sunt principalii vinovați ai acestei probleme.

Ascunde umflarea cu ajutorul produselor cosmetice este destul de dificil, atât de mulți se întreabă cum puteți elimina rapid pungile de sub ochii casei în dimineața atunci când timpul este extrem lipsește, și să dea fata un aspect nou este o necesitate. După ce ați selectat dintr-o varietate de sfaturi și videoclipuri despre cum să îndepărtați rapid pungile sub ochii prin metode interne, vom oferi cele mai simple și cele mai eficiente.

Căi rapide de curățare a pungilor sub ochi

Loțiune de ceai

Una dintre căile cele mai populare și eficiente de a scăpa de pungile sub ochi implică utilizarea de ceai verde sau negru proaspăt preparat fără aditivi aromatici. În acest scop, potrivit ca ceai vrac, și ambalate. Tot ce trebuie să faceți - este să se atașeze la tampoane pleoapelor de bumbac înmuiate în frunze de ceai sau pungi de ceai și presate să se întindă cel puțin 5-10 minute. Edemul va scădea din cauza cofeinei și a taninelor conținute în ceai.

Răcirea cu linguri

Îndepărtarea rapidă și eficientă a pungilor sub ochi poate fi făcută cu lingurițe obișnuite, numai pentru aceasta ar trebui să fie răcite (de exemplu, prin imersie în apă rece). Metalul rece va ajuta la îngustarea vaselor de sânge, ceea ce va reduce pufarea. Se recomandă utilizarea a patru linguri, în timp ce două dintre ele vor fi aplicate pe pleoape, celelalte două vor fi răcite. Schimbarea lingurilor ar trebui să se facă de îndată ce se încălzește, iar întreaga procedură trebuie să fie petrecută în jur de 5-7 minute.

Răcirea cu gheață

se recomandă să se utilizeze cuburi pregătite în prealabil de gheață, care pot fi obținute din apă (minerală, obișnuită), dar cel mai bun de infuzii de plante (mentă, mușețel, Shalfeeva, ceai sau altele.) Pentru a elimina vanatai si pungile de sub ochi repede. Pentru a face acest lucru, purtați pur și simplu de câteva ori gheața din jurul ochilor, aderând la liniile de masaj.

Masca de proteine

O altă metodă, cum se îndepărtează foarte repede pungile sub ochi, este utilizarea unei măști de proteine. Proteinele din ou ajuta la imbunatatirea tonusului pielii, elimina umflarea si, de asemenea, imbunatateste ridurile fine. Este necesar să biciuiți proteina și aplicați ușor pe pleoapa inferioară cu o perie. Când masca se învârte, trebuie spălată cu apă caldă, apoi clătiți ochii cu apă rece.

Răcirea cu legume

De asemenea, este posibil să se elimine umflarea sub ochi prin adăugarea de felii răcite din următoarele legume timp de 10-15 minute la pleoape:

  • castravete;
  • cartofi;
  • dovleac.

După ce ați stat liniștit în această perioadă, ar trebui să clătiți pleoapele cu apă rece.

masaj

Auto-masajul este o altă modalitate bună de combatere a umflăturilor de dimineață ale pleoapelor. Pentru aceasta, este necesar să apăsați ușor degetele de mijloc și de inel pentru a efectua mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic cat de repede sa curatati pungile sub ochii dimineataOchi, apucând zona superciliară și partea superioară a pomeții. Procedând astfel, țineți-vă ochii închiși și încercați să nu întindeți pielea. Este suficient să repetați de zece ori.

Trebuie subliniat faptul că toate modalitățile de a elimina pungile de sub ochi sunt capabili de a ajuta la a face cu problema femeilor care au acest defect nu este legat de excesul de greutate fiind boli, grave, sau o predispoziție genetică. Altfel, aproape singura metodă eficientă este o operație chirurgicală - blefaroplastia, care implică îndepărtarea excesului de țesut adipos și întărirea țesutului muscular al pleoapelor inferioare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

87 + = 95