cum să pompeze mușchii vaginuluiÎntrebarea este cum de a instrui muschii vaginului, multe femei sunt interesați. Pentru unii este o modalitate de a îmbunătăți calitatea vieții sexuale, care vrea să se pregătească pentru muncă și de livrare, iar unele au avut deja loc mamele au pentru a restabili dimensiunea originală și tonul vaginale după naștere. Mai mult decât atât, este cunoscut faptul că întărește diafragma întregul pelviene, imbunatateste circulatia sangelui, care, la rândul său, previne prolapsul uterin si vezicii urinare, precum și cu un tratament complex, ajută la obținerea unor rezultate bune în alte boli ginecologice în procesul de formare a mușchilor intime.

Deci, cum să pompezi și să strângi mușchii vaginului - să ne ocupăm mai degrabă de această problemă.

Cum o femeie leagă mușchii din vagin?

Există mai multe metode eficiente care vă permit să strângeți mușchii intimi într-un timp destul de scurt. Adesea, ginecologii sfătuiesc femeile, așa-numitele exerciții Kegel. Iată câteva dintre ele:

  1. Compresia și reținerea mușchilor intimi în această stare este de 5-10 secunde. Acest exercițiu trebuie efectuat cel puțin 5 minute pe zi.
  2. Contracția rapidă și relaxarea (mișcarea) a musculaturii vaginale și a anusului. Pentru a repeta este necesar nu mai puțin de 20 de ori pentru o abordare, ultimul ar trebui să fie un pic.
  3. Împușcă-te. Femeile nasc imediat înțeleg principiul acestui exercițiu, trebuie doar să împingă cu putere moderată. Și nullipara trebuie să fie imaginată ca și cum ar încerca să împingă un obiect străin din vagin.

Dacă doriți să tren și de a dezvolta muschii vaginului, cât mai curând posibil, va trebui, de asemenea, echipamente speciale exercițiu, cum ar fi expandor vaginale, ouă jad, bile vaginale și bunuri. Apropo, există dispozitive speciale care vă permit să ofere feedback. Asta este, după cum se balanseze muschii vaginali, vei putea urmări tendința, ca instrument va arăta puterea mușchilor. În ceea ce privește ouăle și bile, principiul lor de funcționare este foarte simplu. Înainte de a începe să deschidă și să închidă mușchii vaginului, efectuarea de exerciții care te familiare Kegel, aveți nevoie pentru a pune la unul dintre formatori selectați. cum să antrenezi corect mușchii vaginului El va masura muschii intimi, va creste fluxul de sange, va creste tonul.

Rezultatele bune vor contribui la realizarea și a sistemului de încărcare, care este o minge cu încărcătura atașată, a cărei greutate ar trebui să crească în cursul instruirii. Sarcina femeii este să țină mingea în vagin. Este demn de remarcat faptul că, cu un astfel de simulator, ea poate efectua exerciții fizice obișnuite, de exemplu, squats.

După cum puteți vedea, nu este dificil să antrenați corect mușchii vaginului. Dacă sunteți consecvent și constant, în decurs de 1-2 luni puteți obține rezultate uimitoare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 − = 72