cum să obțineți tăbăcite cu piele echitabilă

A refuza vara de la plajă este foarte dificilă. Radiațiile nu numai că se relaxează, dar lasă în urmă un bronz de ciocolată tentant. Cu toate acestea, acesta din urmă nu se poate lauda cu toate. Cum, de exemplu, puteți face plajă pe oameni cu piele echitabilă? La urma urmei, contactul cu soarele este o loterie pentru ei. Chiar și câteva minute suplimentare pot fi suficiente pentru a face epiderma să devină violet-roșie și să înceapă să dureze.

Cum să plasezi în mod corespunzător un bărbat cu o piele echitabilă?

Imediat vreau să spun că pielea ușoară nu este un motiv pentru a pune o cruce pe un bronz frumos. Există mai multe reguli. E suficient să rămânem la ei și până la sfârșitul verii nimeni nu va ghici că în fața lui este un om blond:

 1. Arsurile solare sunt obținute ca urmare a expunerii la corpul razelor ultraviolete. Că un astfel de contact nu devine stres pentru piele, înainte de a merge la plajă puteți petrece câteva proceduri scurte - pentru câteva minute, nu mai mult - în solar.
 2. Înainte de a merge la plajă, oamenii cu piele echitabilă nu ar trebui să fie spălați cu săpun, aplicați parfum sau apă parfumată. Toate produsele cosmetice și de parfum pot crește doar sensibilitatea epidermei la soare. Nu exagerați cu uleiuri sau spray-uri de bronzare.
 3. Este foarte important să luați băi de soare la timpul "potrivit". Soarele este cel mai agresiv de la 11.00 la 16.00. În această perioadă este cel mai bine să fii undeva în interior sau sub un baldachin. Și rețineți că îmbrăcămintea pe plajă nu este un "panaceu" - ei pot pierde un procent mic de ultraviolete.
 4. Cât mai curând posibil, oamenii tăbăcite cu piele echitabilă vor putea, dacă își schimbă constant poziția. În mod ideal, trebuie să faceți acest lucru la fiecare zece minute. Foarte utilă mișcare - jocul de volei, de exemplu - ajută la creșterea circulației sângelui și, în același timp, accelerează procesul de metabolizare.
 5. Nu petreceți prea mult timp în apă. Suprafața de apă respinge razele soarelui, consolidând în același timp efectul lor negativ. Doar în cazul în care după fiecare baie trebuie aplicată cremei corporale. Aceasta va ajuta la hidratarea epidermei și la protejarea acesteia de radiațiile ultraviolete.
 6. După plajă, nu uitați să faceți duș. Apa dulce va curata pielea si va preveni peelingul. După aceasta, puteți aplica ulei de măsline pe corp - pentru al înmuia.

Cum să bronzezi într-un solar sau în soare oamenilor cu piele echitabilă, cu o dietă?

Nutriția corectă este foarte importantă. Pentru a face plajă a fost mințit în mod egal, vara este de dorit să includeți alimente cu tirozină, caroten, vitamine în dietă:

 • citrice;
 • cum să obțineți tăbăcite cu piele echitabilă

 • pepene verde;
 • curmale;
 • morcov;
 • roșii;
 • pește de mare;
 • caise;
 • piper roșu;
 • fasole;
 • semințe de dovleac.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =