cum să țineți sarcina în primele săptămâniPierderea de sarcină sau estomparea fetală este cel mai rău lucru care se poate întâmpla unei femei însărcinate. Dar, din păcate, statisticile sunt inexorabile: spontan avortul spontan se încheie la fiecare treime sarcină. Prin urmare, pentru a se proteja pe sine și viitorul copil, fiecare femeie ar trebui să știe cum să mențină sarcina în primele săptămâni și, de asemenea, să elimine cu bună știință cauzele posibile ale pericolului de întrerupere.

Cum să păstrați copilul în primele etape ale sarcinii?

Femeile, pentru care două dungi de încercare au fost prețuite și mult așteptate, gata pentru orice, doar pentru a salva un mic miracol. Dar să luăm în considerare această problemă dintr-un unghi diferit. Merită să păstrăm sarcina în stadiile incipiente, considerând că anomaliile genetice ale fătului pot cauza amenințarea întreruperii. De exemplu, în Occident nu este obișnuit să menținem sarcina până la 12 săptămâni cu ajutorul medicamentelor și chiar mai mult într-un spital. În țara noastră, medicii sunt gata să lupte pentru fiecare copil, mai ales în cazurile în care amenințarea de întrerupere a apărut din cauza: dezechilibrului hormonal, a modului de viață greșit, a conflictului rhesus, a suprasolicitării emoționale. Cu toate acestea, pentru femeile care nu au motive evidente care ar putea duce la un spontan avort spontan, medicii încă recomandă să ia serios în considerare dacă este în valoare de menținerea sarcinii în primele etape. Acest lucru se aplică și femeilor care au prezentat boli virale severe la începutul sarcinii sau care au o infecție cronică netratată. De exemplu, boli cum ar fi chlamydia, sifilis, amigdalită, gripă, pneumonie, apendicită, rubeolă, toxoplasmoză, trichomoniasis, herpes pot afecta dezvoltarea fătului și sănătatea acestuia.

De regulă, este foarte dificil să țineți un copil cu anomalii genetice în primele etape ale sarcinii. La urma urmei, natura este furnizată, iar regulile selecției naturale nu pot fi anulate. Dar dacă amenințarea a apărut dintr-un alt motiv, atunci tratamentul poate fi foarte reușit. Deci, cum să țineți sarcina în primele săptămâni, medicii recomandă:

  1. Evitați stresul fizic și emoțional.
  2. La vremea aceea, să renunți la viața sexuală.
  3. Beți vitamine și duceți un stil de viață sănătos.
  4. Dacă este necesar, luați medicamente speciale pentru a menține un fond hormonal normal și pentru a relaxa musculatura uterină (lumanari cu papaverină sau supozitoare din Utrozhestan, cum să păstrați un copil în primele etape ale sarciniiDar-Shpu, preparate de magneziu).
  5. La primele semne ale unei avorturi care a început, apelați o ambulanță.

Trebuie remarcat faptul că unele femei, care nu se îndoiesc cel puțin de corectitudinea deciziei lor, mențin sarcina din primul trimestru într-o instituție medicală și, în cele din urmă, dau naștere unui copil complet sănătos pe termen lung.

Problema cum să salvați sarcina ecologică în stadiile incipiente este un subiect separat. De regulă, acești pacienți sunt tratați cu o atenție deosebită și toate momentele incitante și periculoase sunt discutate inițial cu medicul curant.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 31 = 38