cum să îndepărtați părul din nas

La tineri, fetele nu diferă prin creșterea părului, dar în timp, situația se poate schimba ușor, iar părul din nas sau din bărbie devine vizibil. Desigur, ele erau întotdeauna acolo, doar nu atât de întunecate și lungi! Hai să vorbim despre cum să îndepărtăm părul din nas cel mai nedureros și să nu dăuneze corpului.

Cât de bine să îndepărtați părul din nas?

Gândirea unei femei despre cum să înlăturați părul în nas, inspiră o mare anxietate. Înarmați cu penseta obișnuită, ne dăm seama deodată că nu este ușor să scoți un fir de păr în această zonă - procedura este însoțită de durere severă, strănut și lacrimi. Da, iar medicii nu recomandă tragerea firelor de păr din rădăcină:

 1. Aceasta crește probabilitatea apariției unei infecții virale respiratorii acute, a gripei sau a unei alte infecții, deoarece firele de păr din nas au o funcție protectoare, colectând praf și microparticule.
 2. Procesul de îndepărtare a firelor de păr poate duce la ruperea vasului și poate provoca sângerări severe, ceea ce este dificil de oprit.
 3. Eliminarea vegetației în nas poate provoca lacrimare necontrolată și secreția de mucus din sinusuri, care va dura mult timp și va provoca inflamații.
 4. Procedura poate duce la otrăvirea sângelui și septicemia.

Cum să îndepărtați fără dureri părul din nas fără a vă pune în pericol? Răspunsul este evident - trebuie să fie tăiate.

Există două modalități pentru aceasta:

 • Foarfece speciale cu capete rotunjite, pentru a nu deteriora mucoasa nazală;
 • Trimmer.

Nu există întrebări cu foarfecele, ele funcționează pur și simplu. Dar atunci când eliminați vegetația nedorită în dispozitivul de tăiere a nasului trebuie să respecte anumite recomandări:

 1. Realizați procedura în lumină bună, în fața unei oglinzi confortabile mari, pentru a nu vă răni.
 2. Nu utilizați tunderea în timpul răcelii și în condițiile alergice însoțite de un nas curbat.
 3. Spălați capul dispozitivului după fiecare procedură pentru a preveni apariția infecției.
 4. Nu aduceți tunderea prea aproape de rădăcina firelor de păr.
 5. cum să înlăturați părul în nasul unei femei

 6. Când alegeți un model, corelați dimensiunea nării cu dimensiunea vârfului.

Cum să eliminați părul în nas pentru totdeauna?

Medicii nu recomandă ruperea părului de pe rădăcină și, chiar mai mult, eliminarea acestora pentru totdeauna - aceasta duce la o scădere a imunității și crește riscul de infecții. De asemenea, absența cilia în nas poate împiedica suflarea.

Dar dacă totuși ați decis să scăpați de vegetație în exces o dată pentru totdeauna, vă recomandăm să recurgeți la o procedură de epilare rece. Aceasta este înghețarea criolică a foliculului de păr, care trece fără dureri și distruge rădăcina părului, privând-o de posibilitatea de a se dezvolta din nou.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 4