Curling genelor - 7 căi pentru un aspect fascinant

Un aspect fascinant de sex feminin îi fascinează pe bărbați, astfel încât curlingul genelor este atât de popular printre sexul echitabil. Datorită celei mai recente tehnologii, puteți obține o imagine fermecătoare. Profesional, această procedură se va efectua în salonul de înfrumusețare, totuși, dacă se dorește, se poate face acasă.

Este dăunător să vă încurcați genele?

Dacă procedura se desfășoară sub supravegherea unui maestru experimentat, riscul ca acesta să aibă consecințe negative este minim. Biochemica și manipularea cu ajutorul unui produs chimic sunt sigure. Problema poate apărea numai în cazul în care există o reacție alergică la una dintre componentele produsului cosmetic uzat. În plus, este dăunătoare dacă genele sunt curbate zilnic cu pensete termice. Din aceasta, firele de păr vor deveni fragile.

Curling genelor în cabină

o buclă de gene în salon

Maeștrii care lucrează aici sunt profesioniști în domeniul lor. Ei vor aprecia starea genelor și, ascultând cu atenție dorințele femeii, vor recomanda versiunea optimă a valului pentru ea. În plus, comandantul atunci când alege o metodă va lua în considerare contraindicațiile sale. Pentru a bloca genele din salon, puteți utiliza una dintre aceste metode:

 • chimice;
 • permanente;
 • cu ajutorul penseii;
 • biochimice;
 • keratina;
 • electrice.

Permalink despre genelor

Această metodă este foarte populară, deoarece oferă un rezultat de durată. Efectul durează până la 30 de zile și, dacă se dorește, procedura poate fi repetată după 2-3 luni. Pentru a efectua o astfel de "operație" veți avea nevoie de un kit special pentru curbarea genelor. Procedura este următoarea:

 1. Parul este decontaminat și rănit pe role speciale (în exterior seamănă cu coastele de păr).
 2. Aceeași curbare a genelor se realizează cu ajutorul unui gel special.
 3. După 25 de minute, acest medicament este neutralizat, iar apoi rezultatul este fixat de o compoziție specială.

Curlarea biochimică a genelor

Această metodă este considerată mai strictă. Este recomandat pentru utilizarea de către cei cu o reacție alergică la o substanță chimică. Sculptură genelor oferă un rezultat uimitor. Pentru a vă bucura de efectul valului pentru o lungă perioadă de timp, în prima zi aveți nevoie să vă amintiți despre aceste limitări:

 • Nu vopsiți ridurile cu rimel;
 • Evitați contactul cu temperaturi ridicate și aburi;
 • nu spălați ochii.

Curățenie curat genelor

geam curling

Această procedură vă permite să obțineți un rezultat remarcabil. Pentru curatarea genelor, această metodă este posibilă, chiar dacă firele de păr sunt subțiri, scurte și rare. Efectul durează până la trei luni. Genele curbate cresc mai bine și mai repede. Tehnologia acestei proceduri este după cum urmează:

 1. Curbarea genelor scurte subțiri se efectuează după curățarea și degresarea acestora.
 2. Pe pleoape se aplică o cremă hrănitoare.
 3. Culorile sunt aplicate pe o rolă de silicon.
 4. Parul este acoperit cu un gel special.
 5. Se aplică peste drogul de keratină.

Val de energie pentru gene

Pentru această procedură se utilizează dispozitive profesionale, deși există și aparate de uz casnic de vânzare, ușor de folosit acasă. Dispozitivul pentru curling genelor funcționează pe principiul unui fier curling. În timpul procedurii, este important ca masterul să calculeze corect perioada de expunere termică. În caz contrar, puteți arde firele de păr și le puteți face fragile. Fiarele profesionale de curling pentru gene sunt echipate cu o perie. Datorită acestui fapt, se obține un efect triplu:

 • separarea firelor de păr;
 • Perm;
 • fixare.

Curling genelor la domiciliu

Pentru a arăta luxos, nu este necesar să mergeți la un salon de frumusețe scump. Puteți face gene acasă. Cu toate acestea, pentru ca procedura să treacă fără surprize neașteptate și rezultatul nu a dezamăgit, trebuie să respectați următoarele reguli:

 1. Înainte de a utiliza un anumit medicament, trebuie să faceți un test mic, care va ajuta la identificarea prezenței unei reacții alergice (dacă există).
 2. Cu 15 minute înainte de procedura, trebuie să aplicați un nutrient în zona pleoapelor. Pentru aceasta, pot fi utilizate cremă sau ulei (castor, brusture sau altele).
 3. Înainte de a cumpăra medicamentul, trebuie să examinați cu atenție ambalajul, să priviți data pentru a vă asigura că nu a expirat. Dispozitivul este instruit cu privire la modul de utilizare a fierului de curling pentru gene.
 4. Lucrul cu medicamentele ar trebui să fie atent. Nu luați gelul sau alt produs folosit în ochi. Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să vă spălați cu multă apă caldă și curată.
 5. Dacă apare o senzație de mâncărime, arsură sau altă stare de disconfort, este necesar să opriți imediat procedura și să contactați oftalmologul.

Cum de a încurca genele cu forceps?

cum să încurci genele cu forceps

Această tehnologie are avantaje semnificative:

 • ușurința utilizării;
 • accesibilitate;
 • mobilitate.

Deficiențele acestei metode sunt deficiențe în rezultatul obținut. Forma grațioasă nu durează mult. Procedura în sine acasă se realizează după cum urmează:

 1. Curling genelor înainte sau după aplicarea rimelului - nu este o chestiune de alegere. Înainte de procedură, trebuie să faceți remover de machiaj. Pentru a îndepărta resturile de produse cosmetice și de sebum, este mai bine să utilizați un produs de curățare pe bază de apă.
 2. La marginea duzelor, clemele trebuie să se răspândească subțire cu clei.
 3. Apăsați cu putere dispozitivul la linia de creștere a genelor. Este important să respectați regulile de siguranță pentru a preveni deteriorarea pielii delicate a pleoapelor.
 4. Dacă se utilizează role în timpul procedurii, acestea trebuie lipite pe colțurile ochilor cu o parte plană.
 5. Este necesar să fim convinși că forcepsul pentru un val de gene se învecinează în mod dens cu pleoapele.
 6. Folosind un aplicator din lemn, firele de păr sunt rotite în sus. Este important să vă asigurați că genele nu se lipesc împreună.
 7. Un tampon de bumbac este aplicat pe păr cu un balsam. Faceți acest lucru cu atenție, pentru a nu cădea accidental în ochi.
 8. Folosind pensete acoperiți pleoapele inferioare cu jeleu de petrol. În acest moment, ochii ar trebui să fie închise.
 9. Pe duză se aplică un fixator și firele de păr sunt tratate cu dispozitivul timp de 15 minute.
 10. Folosind un strat de bumbac curat, îndepărtați resturile fixatorului.
 11. Cilia acoperă cu ulei vegetal.
 12. Răspândiți neutralizatorul uniform și lăsați-l timp de 10 minute.
 13. Scoateți curățatul și uscați firele de păr.

Cum de a încurca genele cu o lingură?

Poți să-ți cumperi un aspect fermecător fără instrumentele noi. Aici intră tacâmurile. Iată cum puteți curma genele cu o lingură:

 1. Este necesar să alegeți mărimea potrivită a tacamurilor. Lingura ar trebui să fie puțin mai mare decât ochiul.
 2. Așezați tacâmurile în apă fierbinte și, după uscare, ștergeți-le cu un prosop de hârtie.
 3. Lingura este plasată orizontal și presată ușor la pleoapă. Marginea sa trebuie să fie adiacentă la linia superioară a creșterii genelor. Timpul recomandat de expunere a căldurii la firele de păr este de 30 de secunde.
 4. Verificați rezultatul. Dacă este necesar, repetați procedura.
 5. Aceleași manipulări se efectuează la cel de-al doilea ochi, încălzind încă o dată lingura.
 6. Aplicați rimelul pe păr pentru a păstra îndoirea acestuia.
 7. În timp ce scula decorativă nu este înghețată, piepteneți bine genele. Procedând astfel, trebuie să încercați să vă asigurați că nu este pierdut cotul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

17 − = 16