descărcarea după îndepărtarea uterului

Uneori se întâmplă că este necesară eliminarea uterului. De obicei, uterul este îndepărtat împreună cu ovarele și trompele uterine. Ca complicație, este posibil să se observe după îndepărtarea uterului.

Scurgerea de sânge după îndepărtarea uterului este normală. Pot dura o lună sau chiar o lună și jumătate. În plus, ele pot apărea lunar, când funcția ovarelor este restabilită.

Descărcarea după îndepărtarea uterului - cauze

Organismul continuă să funcționeze normal, din cauza căruia se pot produce schimbări fiziologice în corpul unei femei în fiecare lună. descărcarea Brown după îndepărtarea uterului, dacă ovarele și colul uterin nu au fost afectate, datorită faptului că există un proces fiziologic normal - producția de hormoni sexuali feminini și efectele lor asupra colului uterin.

Constatările nefiziologice pot fi asociate cu apariția complicațiilor grave după intervenție chirurgicală, cu inflamație, precum și cu o încălcare a integrității cusăturii impuse atunci când uterul este îndepărtat la structurile interne.

Descărcarea patologică după îndepărtarea uterului

Motivele de îngrijorare includ:

  1. În cazul în care deversarea după îndepărtarea uterului crește, este necesar să consultați imediat un medic. El va trebui să efectueze un studiu, să afle cauza și să facă un diagnostic.
  2. Lumina roșie aprinsă ar trebui să alerteze mai întâi femeia. Acest lucru este deosebit de important dacă alocarea este abundentă, adică dacă trebuie să schimbați garnitura mai des decât o dată la fiecare oră sau două ore.
  3. Prezența cheagurilor mari este o complicație foarte gravă. Poate indica sângerări interne.
  4. secreție purulentă după îndepărtarea uterului, în cazul în care sunt însoțite de un miros neplăcut pronunțat - ceva care ar trebui să cauzeze o femeie pentru a merge la medic imediat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =