Contraindicații pentru dușul sharko

Dacă ați fost vreodată într-un dispensar sau într-un sanatoriu, trebuie să fi întâlnit proiectul, numit Charcot de duș. Este un fel de masaj pentru apă, care, după cum arată practica, poate salva multe probleme de sănătate. Și din moment ce cabina lui Charcot este o metodă de tratament, are atât indicații de utilizare, cât și contraindicații.

Efectul de duș Sharko

Astăzi, această procedură este departe de a fi cea mai populară, așadar găsirea unor saloane sau a unor camere medicale în care se poate trece printr-un curs complet de tratament cu dușul lui Charcot nu este ușor. În ciuda faptului că esența acestei proceduri este simplă și ușor de înțeles, acasă este destul de greu să o faci corect. Adevărat, unele firme sunt angajate astăzi în producția de dușuri speciale Charcot. Sunt mici unități de masaj, ale căror principii sunt identice cu cele originale.

În sufletul lui Charcot, un curent de apă masajează corpul de sus în jos, din față și din spate. În funcție de starea de sănătate, se aleg temperatura și durata procedurilor. Pentru a beneficia de cele mai multe beneficii de la cursul de wellness, procedura de spalaturile lui Charcot trebuie facuta cat de des se cere medicul (de obicei, sunt prescrise sesiunile zilnice).

Sub acțiunea alternativă pe corp cu apă fierbinte și rece, vastele se extind și se contractă, circulația se îmbunătățește și sângele curge către toate organele. Printre altele, dușul lui Charcot poate să scadă stresul și tensiunea.

Indicații și contraindicații pentru tratamentul sufletului lui Charcot

Dușul lui Charcot este considerat o procedură foarte utilă. El se confruntă în mod eficient cu multe probleme și este considerat o metodă de prevenire a claselor. Dușul lui Sharko este prezentat în următoarele cazuri:

  1. Procedura este obligatorie pentru persoanele care conduc un stil de viață sedentar. Se va relaxa, dacă este necesar, va scuti durerea de cap.
  2. Dușul lui Charcot vă permite să pierdeți în greutate.
  3. Procedura eficientă pentru bolile sistemului musculo-scheletic.

Ca și în cazul oricărei metode de tratament, sufletul lui Charcot are contraindicațiile sale, care trebuie luate în considerare înainte de începerea tratamentului:

  1. În primul rând, desigur, dușul lui Charcot este contraindicat la femeile gravide. Jeturile de apă sunt atât de puternice încât nu le va fi dificil să dăuneze fătului. Cabină de duș contraindicată, chiar și pentru cei care au un stomac abia vizibil.
  2. În al doilea rând, una dintre principalele contraindicații este venele varicoase.
  3. Persoanele care suferă de nevroze și tulburări psihice sunt de asemenea mai bine să renunțe la această procedură.
  4. Nu este recomandat să vizitați cabina lui Charcot și persoanele care au fost diagnosticate cu cancer.
  5. O altă contraindicație este febra ridicată și boli virale.
  6. Nu se recomandă înlocuirea sub fluxul dușului, afectat de diverse boli dermatologice (inclusiv cu răni și abraziuni).

Fetele nu recomandă dușul lui Charcot cu menstruație. Faptul este ca in aceasta perioada sensibilitatea generala a organismului este foarte mare si, prin urmare, chiar si cel mai mic stimulent poate Duș cu efect Sharko provoca disconfort, durere.

Înainte de a merge la prima procedură, asigurați-vă că să se consulte cu un specialist, dar se bazează pe rezultatele examinării și starea generală a pacientului va fi în măsură să spună dacă dușul de putere este utilă sau dăunătoare într-un fel. Tratamentul inițiat de către pacient poate agrava starea de sănătate.

Înainte de începerea cursului de tratament, este necesar să înțelegeți pentru dvs. că după dușul lui Charcot, vânătăile pot rămâne pe corp. Deci, această procedură nu va da plăcere persoanelor cu piele delicată, pe care hematoamele pot rămâne chiar și după cea mai mică atingere, ca să nu mai vorbim de jeturile de duș puternice.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 1 =