genitale uzi

Studiile diagnostice care utilizează locația cu ultrasunete sunt efectuate în medicină destul de larg. Efectuați pentru diagnostic și ultrasunete ale organelor genitale. Atât organele masculine cât și cele feminine pot fi examinate. Cu un singur principiu al efectului fizic folosit pentru examinare, există mici diferențe în procedura de preparare pentru ultrasunete a organelor genitale ale unui bărbat și a unei femei și metoda de efectuare a acestuia.

Cum acționează organele genitale ale genitalului bărbați?

Pentru studiul scrotului, penisului, testiculelor, bărbații nu au nevoie de pregătire preliminară. Pentru a studia vasele testiculelor și scrotului, se folosește o nouă tehnică pentru aplicarea cartografierii culorilor Doppler (CDC).

Cum este ecografia organelor genitale ale unei femei?

Celulele genitale pot fi examinate utilizând accesul vaginal sau abdominal. La accesul abdominal al US pentru organele genitale feminine este necesar să aibă o vezică completă. Înainte de procedură, o femeie bea până la un litru și jumătate de lichid.

Cu acces vaginal pentru ecografia genitală feminină, senzorul dispozitivului este plasat în vagin. Este de dorit să aveți o vezică umplută pe jumătate. Pentru a evalua vasele de sânge ale organelor genitale interne în ecografia transvaginală a organelor genitale, se poate utiliza o tehnică care utilizează DCC.

Pregătirea unei femei pentru cercetare

Pentru o zi sau două înainte de ultrasunete, trebuie exclusă alimentele vegetariene, utilizarea băuturilor carbogazoase și a produselor din lapte acru. Înainte de studiu, se recomandă o clismă de curățare.

Perioada de utilizare a organelor genitale feminine este perioada cuprinsă între a cincea și a șaptea zi, începând cu începutul menstruației.

Examinarea cu ultrasunete a organelor genitale feminine este una dintre cele mai importante manipulări diagnostice în ginecologie. Această procedură este absolut inofensivă pentru corpul feminin și puteți face acest lucru de câte ori este necesar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

26 − 24 =