pot bea peroxid de hidrogen

Bineînțeles, știți ce este H2O2. Cel puțin o dată în viața ta trebuia să folosiți un mijloc de dezinfectare a rănilor. Știați că peroxidul de hidrogen poate fi beat? Recent, această metodă de tratament devine din ce în ce mai populară. Secretul succesului metodologiei constă în simplitate și eficiență. Și cel mai important - cu ajutorul H2O2 poate vindeca aproape orice afecțiune.

Este posibil să beți peroxid de hidrogen în oncologie?

Nu numai că este posibil, dar, de asemenea, este necesar, dacă să aibă încredere în profesorul Neumyvakinu. Tratamentul cu peroxizi promovează destul de activ. Recent, metodele oamenilor de știință găsesc tot mai mult sprijin. Printre adepții folosirii interne a H2O2 nu sunt doar oameni obișnuiți, ci și medici profesioniști.

Se demonstrează că majoritatea afecțiunilor, inclusiv bolile oncologice, se dezvoltă pe fondul malnutriției și a problemelor cu tractul gastrointestinal. Abuzul de băuturi acide și carbogazoase duce la o schimbare în compoziția sucului digestiv. Și acest lucru, la rândul său, complică procesul de prelucrare a produselor care intră în stomac. Din cauza sucului acid adițional alocat, trebuie să ne întrebăm dacă este posibil să consumăm peroxid de hidrogen cu gastrită, pancreatită, cancer.

H2O2, care penetrează în interior, îl îmbogățește cu oxigen. Datorită acestui fapt, sistemul imunitar este întărit, corpul începe să lupte mai activ cu agenți patogeni. Datorită activării proceselor metabolice și a tumorilor se poate rezolva. În special, dacă o persoană cu oncologie, descoperită într-o fază incipientă, începe să ia peroxid de hidrogen.

Pot să beau peroxid de hidrogen pentru pierderea în greutate?

Această întrebare interesează multe fete. Dupa cum a demonstrat practica, H2O2 ajuta cu adevarat sa scape de kilogramele in plus, dar cu o singura conditie - trebuie sa respectati toate regulile de utilizare a peroxidului:

Este posibil să beți peroxid de hidrogen în pancreatită

  1. Pentru tratament, este necesară numai o soluție purificată calitativ. Găsiți-o ușor - produsul este vândut în orice farmacie.
  2. Pentru a evita efectele secundare, luați H2O2 pe stomacul gol - cu o jumătate de oră înainte sau două ore după masă. În caz contrar, reziduurile alimentare pot reacționa cu substanța medicinală.
  3. Chiar și medicii nu au îndoieli dacă este posibil să bea apă oxigenată cu peroxid de hidrogen. Într-o formă diluată, substanța nu poate dăuna corpului și acesta este un fapt dovedit științific!
  4. Este foarte important ca medicamentul să fie luat ciclic. După fiecare zece zile de tratament, trebuie să faceți o pauză de cinci zile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − 10 =