excizia cervicală a undelor radio

Patologiile organelor sexuale feminine au un impact negativ asupra sănătății corpului femeii și a funcțiilor sale reproductive. Printre bolile ginecologice, cea mai comună eroziune și displazie a colului uterin. Boli de această natură provoacă procese inflamatorii, reducând rezistența la infecții și conducând la formarea de tumori. Metoda optimă de tratare a acestor patologii în stadiul actual al dezvoltării medicinei este terapia cu unde radio a colului uterin.

Tratarea undelor radio ale cervixului

Utilizarea acestei metode chirurgicale cu traumatism scăzut a devenit posibilă datorită dispozitivelor moderne de înaltă frecvență electrochirurgicale. Efectul se bazează pe formarea temperaturilor ridicate întâlnite în rezistența tisulară, împiedică pătrunderea undelor radio. Metoda de chirurgie radiowave este utilizat în prezent în dermatologie, ginecologie și în timpul operațiilor abdominale. Astfel de operații se efectuează, de regulă, cu anestezie locală.

Avantajele metodei de excizare a colului uterin:

  • viteza de funcționare, absența distrugerii țesuturilor;
  • accelerată vindecare, fără formarea de țesut cicatricial;
  • durerea in timpul interventiei chirurgicale si in timpul perioadei postoperatorii;
  • metoda traumatică scăzută, fără sângerare, complicații septice, arsuri și necroze;
  • Efectul de sterilizare, care permite funcționarea bolilor însoțite de inflamație;
  • posibilitatea obținerii unui material histologic de înaltă calitate în biopsie.

Excizia cervicală a undelor radio

Tratamentul eroziunii colului uterin este efectuat prin metoda exciziei undei radio cu ajutorul aparatului Surgitron. Tehnologia aplicată permite protejarea membranelor mucoase de formarea postoperatorie a cicatricilor și cicatricilor, face procedura de eliminare a eroziunii extrem de simplă și fără durere.

Procesul de excizie nu afectează celulele sănătoase. De aceea tratamentul eroziunii prin această metodă este recomandat femeilor nulipare. Tratamentul nu este însoțit de o lungă ședere în spital și nu necesită pregătire preoperatorie lungă. După o astfel de expunere cu impact redus nu este afectat modul lor de viață, și poate fi o sarcină normală și la naștere.

Radio biopsie de col uterin

Radiowave biopsie - acest tesut particule compartiment cu mucus cervical pentru diagnosticul proceselor inflamatorii sau etapele inițiale de formare a neoplasmelor. Procedura se face pe o baza ambulatoriu, cu minim de pre-tratament, fără anestezie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 7 = 8