Extensia genelor japoneze

Industria de frumusețe a lumii, în continuă dezvoltare, furnizează anual pieței de consum noi biotehnologii în domeniul cosmetologiei. Cu ajutorul lor, mâinile cu pricepere ale comandantului transformă ușor Cinderella modernă în prințese de zână.

Extinderea gâtului pe tehnologia japoneză

Dacă natura nu ți-a înzestrat cu păr luxos, buze pline sau genelor luxuriante, această eroare poate fi corectată în saloanele de înfrumusețare. În ultimii ani, noutatea, care a venit la noi din Țara Soarelui Răsare, a câștigat o mare popularitate în rândul sexului echitabil din țările europene. Procedura face posibilă schimbarea genelor subțiri, rare și scurte.

Extinderea sedentară a genelor de către tehnologia japoneză este un proces destul de complicat, având o serie de avantaje față de predecesorul său - extensia "fasciculului". După ce ați decis să utilizați această metodă, veți deveni un fericit proprietar al cilia lungă, magnifică și, cu siguranță, absolut naturală. Acestea nu necesită aplicarea zilnică a rimelului și podvodki, rămân naturale timp de până la două luni și nu necesită o atenție deosebită.

prelungirea genelor sau a mătăsii

Extinderea gingiei - nurca sau mătase?

Extinderea japoneză a genelor pomnichnoe este aceea că cosmetologul impune vilii unul câte unul pe fiecare genă naturală, obținându-și extinderea naturală. Această procedură implică utilizarea numai a materialelor de înaltă calitate, care asigură siguranța și confortul fiecărui client. Cea mai bună materie primă pentru manipulare este nucul și fibrele de mătase. Ele sunt ușoare, nu legeți pleoapa și nu provocați alergii. Alegerea materialului depinde de dorințele clientului și de starea genelor sale naturale.

Extensia genelor japoneze cu nurca

Cel mai adesea, femeile tinere aleg extensii de geniu japoneze. Această metodă este ideală pentru toți cei care doresc să obțină efectul cel mai natural. Cosmetologii practică un analog artificial de blănuri de nurcă - un monofilament specific care arată la fel de perfect ca firele naturale. Vilele sintetice nu irită ochii. Ele sunt igienice și sunt mult mai ieftine. Lana decorativă este produsă în diferite grosimi, dar nu mai mult de 0,13 mm în diametru. Acest lucru vă permite să creați o aparență de make-up ușoară zilnică. Numeroasele variații ale lățimii și lungimii fibrei sunt potrivite pentru orice formă a ochiului și vor crea o imagine unică. Materialul propriu-zis pentru extensia bujiilor de nurcă este rezistent la temperaturi relativ ridicate și umiditate ridicată.

Extensia genelor lacrimale

Destul de des, comandanții recomandă utilizarea mătăsii pentru extensiile genelor. Acest material este produs în diferite țări ale lumii din monofilament cu adăugarea de mătase naturală. Este absolut hipoalergenic și nu provoacă nici un disconfort. Firele de mătase sunt fabricate în diferite culori: negru clasic, albastru, maro sau purpuriu. Ele sunt ușoare, subțiri (cu diametrul de 0,1 mm) și au o luciu fermecător. Cu ajutorul lor puteți adăuga volumul și lungimea. Ele sunt mai puțin dăunătoare genelor lor.

Tehnica japoneză de extindere a genelor

Tehnica japoneză de extindere a genelor

Metoda japoneză de extindere a genelor este aceea că unul sau mai multe fire decorative sunt lipite pe fiecare păr individual. Pentru aceasta folositi lipici profesionist. Poate fi transparent sau întunecat. Dacă aplicați o nuanță mai închisă, obțineți efectul de umplutură. Timpul de manipulare este de aproximativ două ore. Este necesar să vă adaptați în avans la faptul că în această perioadă va trebui să vă aflați aproape fără să vă mișcați. Ca recompensă pentru rezistență, veți obține un rezultat fantastic.

Extinderea gâtului pentru tehnologia japoneză 2D

O altă noutate a cosmetologiei moderne este extinderea clasică a genelor pentru tehnologia japoneză cu efect 2D. Această metodă este utilizată pentru a împărți volumul. În cadrul procedurii, două expedieri sunt atașate la fiecare cilium nativ. Arată natural și, în același timp, foarte plin de farmec. Cu ajutorul îmbunătățirii 2D, puteți obține rezultatul dorit utilizând diferitele sale tipuri:

  • se acumulează numai în colțul exterior al ochiului;
  • semnul complet pe toată pleoapa superioară;
  • alungire parțială.

Pentru a prelungi aspectul bine îngrijit, după trei sau patru săptămâni, este necesară o corecție. Procedura în sine constă în mai multe etape:

  1. Genele de curățare și degresare.
  2. Pleoapa inferioară este acoperită cu benzi de protecție speciale.
  3. Pensetele și cleiurile speciale aplică alternativ elementele de aerisire pregătite.

La finalul evenimentului puteți evalua rezultatul și puteți zâmbi la reflecția în oglindă. Este foarte important să urmați toate recomandările comandantului dvs. pentru îngrijire ulterioară.

Expansiune sedentară pentru tehnologia 3D japoneză

extinderea genelor efect 3D

Una dintre cele mai noi inovații din industria modei este metoda de extindere a genelor 3D-efect - un fel de tehnică clasică orientală. În acest caz, de la 3 la 13 donatori sunt atașați la un ciliu natural. Ele sunt realizate din poliester special sub forma celor mai fine fire care arata ca parul uman. Astfel de "cilia" sunt foarte durabile și elastice, ceea ce le permite să fie purtate mai mult timp. Tehnica pentru efectuarea acestei proceduri este aceeași ca și pentru desalinizarea convențională, dar durează mai mult de două ore. Genele 3D arată impresionant și captivant, sunt mai potrivite pentru evenimente speciale de sărbătorire.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 43 = 50