Extensii de păr italienești

Natura a înzestrat cu fire de gros, luxuriante și luxoase, nu ale tuturor femeilor, astfel încât serviciile de cunoștințe calificate de coafură sunt foarte solicitate. Prelungirea cu materiale naturale ajută la obținerea rezultatelor dorite, indiferent de datele genetice. Procedura este sigură, nedureroasă și rapidă, nu durează mai mult de 2 ore.

Extensii de păr prin tehnologie italiană

Esența sesiunii este încapsularea unor componente străine cu o compoziție specială. Capătul fiecăruia dintre ele este sigilat cu polimer de keratină, care se topește sub influența temperaturii înalte. Microcapsulele din Italia și extensiile capsulare ale părului se numesc de asemenea fierbinți - procesul de atașare se realizează cu pensule puternic încălzite. Se topește cheratina și se strânge tijele de păr naturale și dobândite. Pentru o estetică maximă, a fost dezvoltată o extensie complexă de păr italiană. Specialistul folosește casete de donatori foarte subțiri care sunt invizibile chiar și în breton.

Extensie de păr capsulară extinsă

Această metodă este similară celei de mai sus, dar regiunile radiculare nu sunt supuse tratamentului termic. Creșterea microcapsulei la rece se realizează utilizând un adeziv hipoalergenic de înaltă calitate pe bază organică. Frizerul scutură manual mingea din ea și fixează tăietura achiziționată, ajustând dimensiunea și forma capsulei în timpul funcționării. Metoda italiană de extindere a părului este mai puțin reflectată în sănătatea și aspectul buclelor naturale decât evenimentul descris. Aderența la temperaturi ridicate le poate deteriora, crește fragilitatea și uscăciunea.

Extensii de păr fierbinți italiene

Pentru a vă asigura de rezultate nesatisfăcătoare, este important să găsiți un specialist calificat și produse bune. Extensia de păr capsulară extinsă implică fixarea diferitelor tipuri de materii prime:

 • din Asia;
 • europeană;
 • Sud-rus;
 • Slavă.

Ultimul tip de tăieturi care trebuie achiziționate este considerat cel mai bun și cel mai bun. Profesional executate extensii de păr italiene de aspect slavic, cât mai naturale și mai frumoase posibil, ele nu pierd formă și nu strălucește după spălare. Dacă oferiți îngrijire intensă a părului la arborii de păr, aplicați balsamuri și măști speciale, materialele pot fi restaurate de până la 5 ori.

Capsular extension hair - pro și contra

Extensiile de păr din capsulă sunt pluse și minusuri

Principalul avantaj al procesului descris este invizibilitatea punctelor de atașament ale benzilor donatoare la propriile lor fire. Tehnica italiană de extensie a părului asigură un aspect natural prin utilizarea unui polimer transparent de cheratină pentru lipire. Sub influența temperaturii, se topește și substanța devine plată, moale și flexibilă. Componența italiană calitativă are și alte avantaje:

 • crearea oricăror culori, tunsori și garnituri;
 • șosete pe termen lung;
 • extinderea instant a coafurii la 70 cm;
 • creșterea densității capului de audiere de până la 3 ori;
 • hipoalergenic;
 • sejur confortabil în solar, piscină, saună și pe plajă;
 • capacitatea de a mări grosimea bretonului și densitatea fitingurilor;
 • simplitatea eliminării bucăților obținute.

Tehnica nu este lipsită de deficiențe:

 • nevoia de îngrijire îmbunătățită și vizite repetate la salon;
 • costul ridicat al procedurii;
 • riscul de a cumpara un material fals.

Succesul și rezultatul estetic al procesului este complet dependent de stapanul extensiilor italiene de păr. Dacă coaforul nu este suficient de calificat, aderențele keratinoase vor fi foarte vizibile, firele vor începe să se confunde și se vor pierde în bobine. Dacă adezivul este prea aproape de rădăcini sau dimensiunea excesiv de mare, acestea cad, formând pete călduțe.

Corectarea extensiei capsulare a părului

Când lungimea proprie este mărită cu 3-4 cm, casetele atașate trebuie mutate la aceeași distanță în sus pentru a restabili părul la aspectul anterior. Dacă inițial au fost utilizate toroane de înaltă calitate, corectarea extensiei capsulare se efectuează fără înlocuire. Specialistul împinge stratul dur de keratină cu forceps și îl rupe, apoi trage ușor bobul donatorului în jos. În timp ce firele se îndepărtează din nou încapsulate, propriile lor se spală cu șampon profesional și se usucă. Apoi atașamentul se efectuează conform tehnicii standard.

Părul după clădirea capsulară

Dacă serviciul oferit este furnizat de un coafor cu experiență și calificare, nu se vor produce deteriorări sau deteriorări ale firelor naturale. Executarea corectă a extensiei de păr capsulare italiană nu afectează rădăcinile și structura lor. Chiar și după numeroase corecții, propriile încuietori rămân aceleași ca înainte de procedură. Tehnologia italiană de construcție vă permite să purtați în siguranță părul lung, gros și gros de ani de zile. Principalul lucru este să găsești un maestru profesionist, să cumperi numai materii prime de calitate și să mergi la salon la timp.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 77 = 87