Extensii de unghii pe picioare

Nu puteți surprinde pe nimeni cu lac de unghii pe mâini, această procedură a intrat mult și ferm în viața multor femei, dar se pare că ei își măresc adesea nuiele numai pe mâini și pe picioarele lor. Aceasta se face, de obicei, pentru a ascunde defectele cosmetice, pentru a le conferi o culoare naturală și strălucire.

O astfel de procedură va ajuta la rezolvarea problemei unghiilor îngroșate, a ascunde unghiile deformate sau pur și simplu neregulate. În plus, lacul de unghii durează mai mult pe unghii, va arăta mai bine îngrijit și atractiv, fără a necesita pedichiură frecventă. Și acoperirea artificială va servi drept protecție suplimentară împotriva influenței dăunătoare și poate chiar preveni infecția cu ciuperci.

Tipuri de extensie a unghiilor pe picioare

Extensiile de unghii atât pe picioare, cât și pe mâini, se pot face cu gel, acrilic sau pur și simplu se face o manichiură cu gel.

  1. Extensii de unghii pe picioare cu gel de obicei folosite pentru a obține un aspect mai natural al cuiului. Gelul este aplicat într-un strat mai subțire, care este mai confortabil atunci când îl purtați, mai ales dacă preferați încălțămintea închisă.
  2. Extensii de unghii pe picioare cu acril găsește o aplicație atunci când este necesar să se ascundă culoarea nenaturală a unghiei, suprafața nervurilor, pentru a crește partea lipsă a plăcii unghiilor. În plus, unghiile acrilice sunt mult mai puternice decât unghiile de gel.

Este clar că designul unghiilor pe picioare este mai limitat. De obicei, fie fac un sacou francez sau o pictură doar pe degetul mare, în timp ce ceilalți repetă elementele imaginii. Uneori se utilizează un design de acvariu.

Cum de a construi unghii pe picioare?

Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că nu aveți alergii la materialele pe care intenționați să le utilizați (mai ales dacă este acrilică). Clădirea se face numai pe unghii sănătoase. Nu poate fi efectuată în prezența fisurilor și a altor daune. În plus, nu puteți construi pe unghiile infectate cu o ciupercă, indiferent cât de mult doriți să ascundeți defectul. Acest lucru poate agrava boala și vă poate lipsi de posibilitatea de a vă angaja în tratament.

Extensiile unghiilor pe picioare sunt executate exact la fel ca pe brațe. Singurul lucru, înainte de efectuarea acestuia, este mai bine să faci o pedichiură simplă sau hardware. În plus, toenaile nu fac niciodată o lungime de câțiva milimetri.

Extensia unghiilor pe picioare pas cu pas:

  1. Picioarele sunt tratate cu un antiseptic, după care cuticula este îndepărtată cu grijă și filmul de grăsime este scos din cui cu fila de unghii. Suprafața unghiei este bine dezinfectată.
  2. Extensii de unghii pe picioare pas cu pas 1

  3. Materialul (acrilic sau gel) este așezat pe placa de unghii. Acest lucru se poate face cu vârfuri, mucegaiuri sau pur și simplu se aplică pe suprafața unghiei. Totul depinde de tine.
  4. Extensia unghiilor pe picioare cu pasul 2

  5. Spre deosebire de formarea pe mâini, este destul de posibil să se facă fără forme pe picioare, doar aplicarea gelului într-un singur strat. Deși cel mai popular este încă clădire-franceză, atunci când primul strat de gel transparent se aplică o bandă de alb, și de-a lungul marginea unghiilor și de mai sus - un alt strat de material transparent.
  6. Extensii de unghii pe picioare pas cu pas 3

  7. Dupa solidificarea materialului, marginea cuiului este depusa, toate neregularitatile sunt indepartate, rugozitatea este lustruita, suprafata unghiei este lustruita pentru a da o forma ideala.
  8. Extensii de unghii pe picioare pas cu pas 4

Din moment ce unghiile de pe picioare cresc mult mai încet, corecția acumulării se face aproximativ o dată pe lună și jumătate. Și câteodată o procedură poate fi suficientă pentru întreaga vară. Dacă unghiile exaggerate sunt plictisitoare, atunci nu puteți face o ajustare și unghia unghiei în timp ce crește. Dacă este necesar, pot fi îndepărtate pur și simplu, utilizând aceeași tehnologie ca și pe mâini.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

75 − = 72