Figuri dintr-o tuse

Sezonul toamna-iarnă la persoanele cu imunitate redusă este adesea însoțit de o tuse, care este dificil de scăpat. O persoană cu tuse prelungită, de regulă, încearcă să utilizeze medicamente în tratament - antibiotice sau medicamente pe bază de plante. Cu toate acestea, remediile oamenilor nu trebuie neglijate, uneori mai eficiente decât orice medicament.

Astfel, smochinele sunt o componentă frecventă în rețetele medicinii tradiționale, și mai ales dacă este un medicament tuse. Acest fruct are o serie de substanțe utile care ajută corpul să lupte împotriva frigului și să curățeze plămânii.

De ce ajuta smochinele împotriva tusei?

Tuse smochine Tratamentul nu devin accidental populare metoda națională: fructul conține cantități mari de vitamina C, diverse oligoelemente, care organismul sprijină într-o stare de sănătate (potasiu, magneziu, calciu, sodiu, fosfor și colab.).

De asemenea, smochine posedă diaforetic și diuretic, folosit de mulți oameni ca un laxativ natural, din care se poate concluziona că acest fruct ajuta organismul sa scape de toxine, din cauza care, inclusiv tuse persistă.

Cum să tratăm o tuse cu o smochină?

Din smochin face un amestec și decocții, care în combinație cu alte ingrediente dau un efect pozitiv. Înainte de a utiliza smochinele, trebuie să vă asigurați că nu există contraindicații pentru acest fruct, inclusiv alergia la alimente și diabetul zaharat.

Figurile sunt convenabile pentru a fi folosite de tuse pentru copii: copiii ca gustul lor dulce și, prin urmare, părinții nu trebuie să convingă copilul să ia remedia pentru o lungă perioadă de timp. În plus, smochinele sunt un ingredient natural și nu dăunează sănătății copiilor, mărind în mod artificial rezistența imună la boală.

Toate rețetele pentru tuse folosesc smochine uscate sau proaspete de a alege de la.

Tratamentul tusei cu smochine și lapte

Acest remediu este considerat unul dintre cele mai eficiente și ușor de pregătit. Trebuie să luați lapte gras - 1 litru (nu numai magazin, ci și acasă, pereche: capră sau vaca). Cu cât conținutul de grăsimi al laptelui, mai repede tusea trece ca gâtlej va fi uns în mod regulat grăsimi naturale, care se extind de încălzire efect. Se toarnă laptele într-o cratiță mică și se pune într-un foc lent.

Apoi luați smochinele și clătiți bine. După aceea, puneți 5 smochine într-o cratiță cu lapte și cu capac. Gatiti-le durează aproximativ o oră și apoi se scoate tava de pe foc, se rostogolească în sus prosop ei si se lasa sa stea timp de 3 ore Ingrediente utilizate separat :. Smochine fierte în lapte ca un remediu pentru tuse, trebuie sa mananci de mai multe ori pe zi înainte de a mânca, și lapte de consum pentru noaptea fierbinte.

Smochine uscate din tuse si miere

Acest remediu pentru tuse și smochine îi ajută pe cei care nu tusesc mult timp, nu numai din cauza bolii, ci și din cauza fumatului. Luați fructe de 10 figuri și tăiați. Apoi, ia 10 linguri. miere și amestecați-le cu smochine: manual sau cu un blender. Luați medicamentul pentru 1 linguriță. de două ori pe zi: dimineața și seara.

Fig cu ridiche

Luați 1 ridiche, coajați-l și răzuiți-l. Apoi mănânci smochinele - 6 fructe și se amestecă cu ridiche. După aceasta, adăugați 10 linguri la un recipient cu o smochină și o ridichă. lichid și se amestecă. Produsul trebuie perfuzat pentru o zi într-un loc închis la rece, tuse cu smochine și laptedupa care poate fi folosit pentru 1 lingura. dimineața.

Cum de a stoca fonduri pentru tuse și smochine?

Rețetele date sunt destinate mai multor porții. Cu toate acestea, problema este că există produse perisabile în ele (ridichi devine întuneric și lapte acru).

Imaginea cu lapte trebuie depozitată în frigider și încălzită înainte de utilizare.

O smochină cu ridiche trebuie plasată într-un borcan cu un capac sintetic sau răsucire pentru a reduce viteza de întunecare a radacinii.

Smochinul cu miere nu necesită condiții speciale de păstrare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 52 = 60