Fluid pentru față

Pentru cei care aleg îngrijirea pentru pielea grasă sau combinată, un lichid ușor pentru față devine o adevărată mântuire. Fluidul diferă de crema obișnuită cu compoziția sa, are o structură mai ușoară, gel, este ușor absorbită și nu lasă sentimentul de film uleios.

Printre ingredientele care alcătuiesc lichidul nu ar trebui să existe uleiuri. Fluidul trebuie să conțină, de asemenea, suficientă apă pentru a hrăni și hidrata pielea. La urma urmei, chiar pielea grasă are nevoie de o anumită cantitate de umiditate.

Tipuri de fluide

Fluid pentru fata poate fi diferit:

  • lichid pentru spălare
  • cremă-lichid pentru față
  • mat sau lichid tonal pentru fata
  • lichid de protecție solară.

Toate aceste produse sunt potrivite pentru diferite etape de îngrijire a pielii, dar cea mai importantă este similitudinea lor în structura produsului, în ușurința sa de aplicare.

Fluidul hidratant pentru față poate fi utilizat atât pentru pielea uleioasă cât și pentru cea obișnuită în timpul verii. În acest moment, este mai bine să alegeți creme mai ușoare, astfel încât să nu existe efect de film uleios pe față. Nu este corect să abandonați complet mijloacele de îngrijire: pielea are nevoie de hidratare în orice moment al anului.

Fluid pentru fata de pe piață este în linia de cosmetice de aproape toate mijloacele cunoscute. Deci, dacă sunteți interesat de cele mai de înaltă calitate cosmetice, atunci puteți privi în farmacie. Marca Vichy oferă o cremă fluidă normală și mată.

În sistemul de îngrijire a pielii pe trei niveluri al Clinique există și o cremă hidratantă fluidă. Are o structură ușoară, non-uleioasă și este perfect absorbită. Este produsul final de îngrijire a pielii după curățare.

În linia de produse cosmetice naturale de la Natura Siberica există un fluid de spălare destinat pieții uscate. În plus, acest lucru înseamnă că, datorită structurii sale, nu lezează pielea atunci când se spală, nu provoacă peelingul pielii.

În plus, lichidul de cremă se găsește în diferite versiuni ale produselor Oriflame, Yves Rocher, Clarins și alte mărci de produse cosmetice.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

59 − 53 =