formarea anechogenă în glanda mamară

În caz de încălcare a simetriei, marimea, forma si densitatea de san, precum și neplăcute și durere într-una sau ambele sani fiecare femeie ar trebui să fie examinate ca SUA, cât mai curând posibil și să se consulte un mamolog.

Formațiuni fibro-chistice în glanda mamară, vizibile pe aparatul de ultrasunete

Echogenitatea glandei mamare este determinată de gradul de densitate (celularitate) a țesuturilor și de viziunea lor diferită pe monitorul aparatului cu ultrasunete.

  1. Anehogennoe formarea în piept - un chist, care este diagnosticată prin examinarea cu ultrasunete a sanilor, si riscul de boala este detectat cu ajutorul puncție și studiul citologic al conținutului său.
  2. Adesea, la femeile de vârstă mijlocie, modificările hormonale pot dezvălui o formare hipoechoică a sânului, poate fi o tumoare benignă sau formare chistică. De obicei, educația hypoechoic sunt o acumulare de lichid, mai ales în cazul în care dimensiunile sale nu depășesc 1 cm. În cazul în care educația este în creștere, este necesar să se facă o biopsie pentru examinare histologică.

Formațiile echogene în glanda mamară sunt sigilii cu noduri cu pereți duri și conținuturi lichide. Ca și în procesele de mai sus, este necesar un studiu mai detaliat care să utilizeze analiza biopsiei și a conținutului pentru a defini în mod clar conținutul și scopul tratamentului adecvat.

  1. Formarea isocoică a glandei mamare. Acest tip de tumori nodale benigne de san corespunde adenomului normofolicular.
  2. Formarea hiperechoică în glanda mamară este o compactare destul de mare a structurii ecogene.
  3. Formarea avasculară hipoechoică a glandei mamare are o structură mai complexă și poate avea atât elemente fluide cât și vasculare de diferite mărimi. Formarea echogenicității reduse a sânului se caracterizează printr-o reflexie slabă pe monitorul cu ultrasunete, acest factor fiind mai caracteristic formării tumorilor, dar se întâmplă de asemenea în tumorile chistului mamar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 4