gelatină din puncte negre

Pentru a elimina puncte negre de pe față, puteți utiliza benzi de mascare. Dar cosmeticele cu adevărat eficiente sunt destul de costisitoare. Dacă doriți să curățați temeinic pielea și să nu cheltuiți prea mulți bani pe ea, utilizați gelatină din puncte negre. Cu aceasta, puteți face o mască care este moale, dar, în același timp, se va aprofunda cu adevărat porii, scoțând grăsime și murdărie de la ei.

Mască cu gelatină și carbon activat

Cea mai eficientă soluție pentru petele negre este o mască cu gelatină și lapte cu conținut scăzut de grăsimi. Acesta contribuie la exfolierea asieta superior contaminat cu toxine corneum, reintinereste rapide a pielii si satureaza-l excelent pentru diverse substanțe utile organismului.

Mască de gelatină și lapte

ingrediente:

  • alimente de gelatină - 10 g;
  • carbon activ - 2 comprimate;
  • lapte 1% sau 2,5% - 10 ml.

Pregătirea și aplicarea

Grind cărbune. Se amestecă cu gelatină și se adaugă lapte. Se amestecă bine amestecul și se pune într-un cuptor cu microunde timp de aproximativ 20-25 secunde. Când compoziția este ușor rece, aplicați-o pe față. Îndepărtați această mască împotriva punctelor negre cu gelatină, luând cu ușurință filmul, de la gât până la frunte.

Mască de gelatină și proteină

Dacă doriți să eliminați comedoanelor și porii înguste, cel mai bine este de a face o masca pentru fata de puncte negre cu gelatină și proteine.

ingrediente:

  • alimente de gelatină - 10 g;
  • lapte (macră) - 10 ml;
  • ou alb - 1 buc.

gelatină din punctele de rețetă negre

Pregătirea și aplicarea

Se amestecă gelatina uscată cu lapte și se încălzește amestecul (acest lucru se poate face într-un cuptor cu microunde). După răcirea masei, introduceți proteina în ea. După ce amestecați totul foarte atent, aplicați un amestec de față. Eliminați această mască de puncte negre cu gelatină pregătite pentru această rețetă, trebuie să prin 15 minute Dacă aveți mai multe puncte negre, se aplică pe piele timp de cel puțin 3 straturi de acest instrument și așteptați până când acesta este complet uscat, în caz contrar acesta va fi eliminat în bucăți mici și tu va trebui să-și petreacă mult timp ștergându-l. După aplicarea acestei măști, trebuie să vă hidratați întotdeauna pielea cu o cremă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 2