Glossy Hair

Care este imaginea unei adevărate doamne? Desigur, din maniere și îngrijire. Și din ce se îngrămădește? Exact machiaj, curățenie, manichiură și păr bine fixat. Cu toate acestea, șeful de auz nu este întotdeauna gata să se supună stăpânului său: subliniază, schimbările climatice, experimentele cu culoarea părului nu vă ajută să vă faceți părul. Din fericire, firele răsfățate pot fi restaurate și fără măsuri radicale - astăzi există multe modalități de a restabili părul la ascultare, stralucire și putere. Vom vorbi despre unul dintre ei astăzi.

Glossy păr și caracteristicile sale

Când veniți la salon și cereți-i maestrului să vă facă această procedură, vă va oferi două opțiuni: luciu de păr molecular și cuticular. Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre opțiuni.

Care este luciul molecular al părului?

Acesta este un set de măsuri care vizează saturarea părului cu substanțe nutritive care întoarce capul de ascultare și strălucire și mențin microelementele în interiorul arborelui de păr. Astfel, luciul de păr are un efect instantaneu, deoarece îmbunătățirea structurii părului este vizibilă cu ochiul liber imediat după procedură.

Deci, în salon, pentru început, veți fi spălat cu un șampon special. După ce părul este ușor uscat și distribuit de-a lungul întregii lungimi a serului și laptelui terapeutic, care protejează părul de deteriorări la temperaturi ridicate. Apoi parul cedat la prelucrarea termică - păr de fier fierbinte „sigilate“, care rezultă în oligoelemente utile sunt fixate în interiorul firului de păr, și un film protector format pe suprafața, prevenirea efectelor negative asupra mediului.

După procedură, părul devine matasos: linia devine și mai oglindă și părul curul se transformă în încuietori bine îngrijite. În acest caz, nu există nici un efect de păr umed, și de ponderare.

Costul de glossing al părului molecular este de aproximativ 80-100 cu. în funcție de lungimea părului.

Care este caracteristica luciului cuticular?

Diferența este următoarea: serul de restabilire este aplicat nu numai părului, ci și scalpului. De regulă, procedura este însoțită de un masaj plăcut. Această hrană a scalpului este o metodă eficientă de combatere a mătcii și mâncărime, precum și un stimul pentru creșterea activă a părului. Experiența arată că costul părului de luciu cuticulelor nu este mult diferit de metoda anterioară - întrebarea este rezolvată cu ușurință la fața locului de către comandant.

Care sunt limitele pentru luciu de par?

Nu există contraindicații aici, este o măsură minunată pentru îngrijirea regulată a părului. Singurul lucru pe care trebuie sa-l amintiti - luciul nu se potriveste cu colorarea parului, deoarece uleiurile folosite pentru procedeul spala vopseaua. Prin urmare, ar trebui să faceți strălucirea părului cu 2-3 săptămâni înainte sau după colorare.

Set pentru păr lucios

Pot să fac o strălucire acasă?

Pentru fericirea noastră, da. Mijloacele pentru parul lucios pot fi cumpărate cu ușurință în magazinele profesioniste de coafură și pot fi întreprinse măsuri de îngrijire în același mod ca și un maestru într-un salon de înfrumusețare. Beneficiul acestei proceduri nu durează prea mult timp și efectul vă va fi plăcut într-o lună. După ce luciul merită să se repete. Seturile pentru părul lucios sunt reprezentate de multe mărci, de exemplu, LorealParis. În special, prețul său este de aproximativ 250 USD.

Care este diferența dintre glossing și laminarea părului?

Diferența este că glossing-ul părului este mai degrabă o procedură terapeutică menită să restaureze interiorul părului. Și în procesul de laminare se formează doar un film care îi protejează de factorii externi. Efectul vizibil după ambele proceduri este foarte asemănător, dar unul dintre avantajele laminării este totuși că se potrivește perfect cu colorarea părului decât nu se poate lăuda cu luciul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2