greața constantă a cauzei

Greața este unul dintre cele mai neplăcute fenomene. Nu vă permite să vă concentrați asupra muncii, nu vă permite să faceți treburi de uz casnic și chiar și într-un vis o persoană nu se simte ușoară - atacurile îl ridică din când în când și-l obligă să alerge la toaletă. Din păcate, există câteva motive pentru greața constantă. Din cauza lor, pacientul se simte inconfortabil constant. Iar convocările pot fi urmărite de la câteva zile la două până la trei luni și mai mult.

Cauzele unui sentiment constant de greață

  1. Primul lucru care vine în minte atunci când apare greata - otrăvire. Cu toate acestea, în acest caz, cu un tratament adecvat al simptomelor pot scăpa de câteva zile. Un alt lucru este dacă o persoană abuzează constant de alimente grase, afumate și nesănătoase.
  2. Frecvente cauze posibile de greață constantă - boli ale vezicii biliare. Senzațiile neplăcute apar de obicei imediat după masă. Foarte des sunt însoțite de un gust amar în gură și durere în hipocondrul drept.
  3. Cauzele posibile de greață după masă pot fi, de asemenea, atribuite pancreatită. Această boală se caracterizează prin balonare frecventă și un gust amar în gură. Unii pacienți cu pancreatită se plâng de distorsionarea gustului.
  4. Greața apare la multe femei în timpul menstruației. Acest lucru este explicat dezechilibru hormonal. Uneori, turbiditatea din perioada menstruală începe din cauza conținutului prea ridicat de lichid din organism.
  5. Adesea, greața și slăbiciunea constante apar datorită migrene.
  6. Dacă vă îmbolnăviți dimineața pe stomacul gol sau la puțin timp după masă, nu va mai fi nevoie să verificați gastrită. După ce a apărut la scurt timp după trezire, disconfortul din stomac nu poate să dispară pe tot parcursul zilei. Definirea leziunilor ulcerative va ajuta la diagnosticarea ultrasunetelor sau biochimice.
  7. Cauza de dureri de cap severe și greață fără vărsături greață persistentă fără vărsăturiîn unele cazuri devine hipertensiune. În paralel cu aceste simptome, de regulă, există pete roșii pe față și amețeli.
  8. Deși se crede acest lucru apendicită reprezintă o durere în abdomenul inferior drept, principalul simptom al acestei afecțiuni este doar greață.
  9. Când nimic nu doare, cauza greaței constante poate fi tulburări în activitatea aparatului vestibular. În plus față de atacuri, tulburările sunt, uneori, însoțite de pierderea echilibrului, amețeli, întunecarea ochilor și inelul în urechi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2