greutate în abdomen

Sentimentul de greutate în abdomen este un fenomen cunoscut de mulți oameni. Este destul de diferit de durerea obișnuită și aduce multă disconfort. Cauzele apariției severității pot fi diferite. Dar chiar și pentru aceia dintre aceștia care duc la atacuri pe termen scurt, trebuie atras atenția. În caz contrar, vă puteți confrunta cu consecințele neplăcute ale problemei.

De ce există o greutate în abdomen?

Într-un corp complet sănătos, alimentele intră în intestin datorită contracțiilor musculare ale stomacului. Dacă mușchii sunt tulburați, alimentele nu se pot mișca rapid la destinația finală, iar unele dintre ele sunt întârziate în stomac. Datorită faptului că nu poate fi digerat pentru o lungă perioadă de timp și există un sentiment de greutate.

În plus, atâta timp cât particulele de alimente sunt defalcate în stomac, se pot forma gaze. Aceasta din urmă întinde organul. Prin urmare - un sentiment neplăcut de suprasolicitare a stomacului.

Cauze de balonare si un sentiment de greutate in abdomen

Adesea, senzațiile de disconfort devin o consecință a consumului de alimente grele pentru organele digestive sau utilizarea excesivă a alimentelor. Nu e de mirare că multe sărbători de Anul Nou sunt asociate cu greutate în abdomen. Toate pentru că aceasta este o perioadă de sărbători frecvente, în timpul căreia să vă refuzați într-o altă lingură ceva delicios este foarte dificil. Ca urmare, trebuie să suferiți cu un stomac plin.

Din fericire, crizele "festive" de depășire a stomacului trec repede. Ar trebui să fie precauți dacă sunteți preocupat de greutatea constantă în abdomen. Motivele pentru aceasta pot fi următoarele:

 1. Experții științifici sfătuiesc să mănânce alimente încet și măsurător. Nu numai că îmbunătățește gustul, ci și vă protejează sistemul digestiv. Dacă mâncați rapid, împreună cu alimentele din stomac devin mult aer. Din acest motiv, procesul de digestie a alimentelor este întârziat.
 2. Foarte adesea, senzatia de greutate in abdomen apare la cei care abuzeaza de bauturi carbogazoase.
 3. Obiceiurile dăunătoare pot duce la disconfort la nivelul abdomenului.
 4. La unele femei, severitatea stomacului si balonare sunt vestitorii menstruației iminente.
 5. Una dintre cele mai periculoase cauze este bolile cronice ale organelor digestive.

Gravitatea în abdomen și eructarea pot apărea, de asemenea, datorită utilizării precoce a fluidului. Pentru a preveni aceste evenimente neplăcute, nu beți cantități mari de apă sau alte băuturi imediat după mese. Aceasta reduce proprietățile acidului clorhidric și, prin urmare, inhibă procesul de digerare a alimentelor. În plus, din cauza volumului alimentelor crește fluid, prins în stomac, iar autoritățile trebuie să încerce mai greu.

Ce trebuie să faceți pentru a elimina greutatea în abdomen?

Unele sfaturi utile:

greutate în abdomen ce să facă

 1. Desigur, sfatul principal nu este de a mânca prea mult. Este mult mai corect să mănânci în porții mici, dar mai des de trei ori pe zi.
 2. Prevenirea greutate în stomac poate fi manca, astfel încât după utilizarea a fost un sentiment de saturație incompleta a alimentelor.
 3. Dacă dietele nu vă ajută, încercați să consultați o dietă separată. Această metodă este percepută favorabil nu numai de organele digestive, ci și de organism ca întreg.
 4. Răspundeți rapid greutății constante din stomac și greața va ajuta la decoctarea șarlatului. Trebuie să beți acest remediu de 100 ml de două ori pe zi timp de câteva săptămâni.
 5. Fasolele trebuie să fie înmuiate în apă înainte de gătire. După aceea, organismul le va digera mult mai ușor.
 6. Uneori vă puteți salva de gravitatea în stomac, renunțând la ciocolată. Acesta este preparat cu adăugarea de lapte și zahăr - două produse, care cauzează adesea formarea de gaze.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

45 − = 35