hernia albă tratamentul abdomenului fără intervenție chirurgicală

Herniul liniei albe a abdomenului este o lipomă, care în majoritatea cazurilor apare la bărbații cu obezitate pronunțată. Luați în considerare dacă este posibilă scăderea educației benigne fără intervenție chirurgicală.

Când tratamentul unei hernii cu o linie albă a stomacului este arătat fără operație?

Tratamentul terapeutic al herniei stomacale, fără intervenție chirurgicală, este ineficient dacă formarea patologică sa format deja pe deplin. Dar, într-un stadiu incipient al dezvoltării neoplasmelor, se folosesc medicamente care pot ameliora durerea și încetini creșterea tumorii.

În acest caz, creșterea herniei liniei albe a abdomenului va fi oprită și nu va mai fi necesară nicio altă operație. Simultan cu tratamentul terapeutic, poate fi prescris și masajul. În majoritatea cazurilor, se recomandă măsuri preventive care nu duc la rezecție.

Cum se trateaza o hernie de stomac fara interventie chirurgicala?

Deoarece este imposibilă îndepărtarea unei herni pe abdomen fără intervenție chirurgicală, se demonstrează că poartă un bandaj special, care împiedică proeminența să iasă în afară. Selectați o bandă de bandaj care urmează indicațiile individuale. De exemplu, un bandaj nu trebuie să interfereze cu mișcările, dar este suficient de strâns pentru a acoperi abdomenul. Lățimea dorită a produsului nu este mai mică de 20 cm.

Este prescrisă o sală de gimnastică, care este recomandată numai dacă există un bandaj. În caz contrar, hernia va ieși.

Etapa inițială a herniei abdominale la femei și bărbați este tratată fără intervenție chirurgicală dacă pacientul reduce greutatea. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați o dietă care exclude produsele periculoase:

  • muraturi;
  • produse afumate;
  • muraturi;
  • saturate cu proteine ​​și carbohidrați necomplicați.

Metode populare de tratament a herniei de stomac

Medicina oficială susține că tratarea herniei cu prescripții populare este ineficientă. Cu toate acestea, oamenii continuă să folosească experiența generațiilor anterioare și, uneori, reușesc.

De exemplu, înmuiate într-o tesatura de bumbac saramură de bumbac și sub forma unei comprese aplicate pe abdomen. Durata procedurii este de 30-40 de minute.

Există câteva rețete bune.

Vindecarea perfuziei de albine

ingrediente:

  • flori albastru - 3 linguri. l.;
  • apă fierbinte - 500 ml.

Pregătirea și utilizarea

Florile sunt aburite cu apă clocotită, recipientul este înfășurat strâns. După 2-3 ore, infuzia poate fi filtrată. Beți 100-150 ml perfuzie Cum să eliminați o hernie pe abdomen fără intervenție chirurgicală înainte de mese.

Infuzie de capsuni

ingrediente:

  • frunze de coacăze - Art. l.
  • apă fierbinte - 500 ml.

Pregătirea și utilizarea

Pregătiți perfuzia conform schemei de mai sus. Înainte de a mânca, luați 100-120 ml de remediu popular.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 1 =