interferon unguent

Interferonul este o substanță imunomodulatoare care exercită un efect antitumoral și antiviral. Medicamentul previne penetrarea celulelor virusului în organism și, în același timp, dezvoltă imunitate la aceste microorganisme. Un unguent cu interferon este eficace la primele simptome ale bolii virale și răcelii. În plus, acționează ca o proprietate preventivă excelentă în prezența unei persoane infectate în familie.

Unguent bazat pe interferon

Inhibarea activității celulelor virale are loc prin împiedicarea conectării lor la celulele corpului. În plus, substanța conduce în continuare la recunoașterea celulelor patogene, prevenind astfel infecția.

Interferonul este utilizat în tratamentul infecțiilor virale, cum ar fi hepatita C și B, scleroza multiplă, pentru tratamentul gripei. De droguri a fost utilizat pe scară largă în lupta împotriva patologiilor de sânge:

  • trombocitoza;
  • mielom multiplu;
  • Sarcomul lui Kaposi.

În plus, un unguent cu interferon este recomandat să fie pus în nas, deoarece luptă perfect cu semne de ARVI, însoțite de tuse, strănut și nas curbat. În acest caz, agentul elimină în mod eficient simptomele bolii în toate etapele sale.

Unguent pe bază de interferon-alfa

Substanța activă a acestui medicament este alfa-interferonul obținut din sânge uman. Utilizarea medicamentului ajută la distrugerea bacteriilor și agenților patogeni ai virusurilor, pentru a îmbunătăți imunitatea acestora, pentru a evita infecția în viitor.

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare a unguentelor cu interferon, cu ARVI și gripa, tratamentul cu un tampon de bumbac este aplicat membranelor mucoase. Procedura se efectuează de două ori pe zi. Durata terapiei pentru boala virală și pentru prevenție este de două săptămâni. După aceea, remedierea continuă să fie utilizată de două până la trei ori pe săptămână pentru o altă lună.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

17 − 14 =