semințe de in

Cum să luați semințele de in, beneficiile și răul lor - contemporanii pun tot mai multe întrebări, deși răspunsurile la acestea erau bine cunoscute strămoșilor. Natura a premiat semințele de in, cu calități care ajută o persoană să conserve și să crească sănătatea și frumusețea.

Utilizarea semințelor de in pentru organism

 1. Uleiul de semințe de inul este una dintre cele mai utile componente ale semințelor acestei plante. Valoarea acestui ulei este bogat în acizi grași polinesaturați, care sunt implicate în mod activ în diverse procese în organism, dar cel mai important pentru metabolismul buna si curata sangele de colesterol „rau“.
 2. Curățarea corpului ajută și fibrele, care se găsesc și în semințele de in. Utilizarea regulată a semințelor de in, va scuti corpul de "balast" dăunător, va îmbunătăți tractul gastro-intestinal și va servi drept avertisment împotriva cancerului de colon.
 3. Dar există în flaxseed și încă o substanță, care se luptă activ cu oncologia - este hormonul de plante lignan. Această substanță este cea mai eficientă împotriva cancerului de sân. Dar, în plus, lignanul are un efect antiviral și antibacterian.
 4. Utilizarea semințelor de in pentru corp este inclusă într-o gamă largă de vitamine și minerale - mai mult de 40 de soiuri. Datorită acestor substanțe active, semințele de in, pot să lupte împotriva schimbărilor de vârstă, să consolideze proprietățile protectoare ale organismului, să regleze glicemia și colesterolul din sânge și multe altele.

semințe de in

Rețete populare pentru tratarea semințelor de in

Cel mai simplu mod de a consuma semințe de in este 1 lingură dimineața cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Semințele în acest caz ar trebui să fie mestecate și înghițite. Această metodă este adesea folosită de femeile care doresc să piardă în greutate. Este foarte util să se adauge semințele de vacă la produsele din lapte acru, să se presară pe acestea.

Infuzie de semințe de in cu gastrită și alte probleme gastro-intestinale

ingrediente:

 • 1 lingura. o lingură de semințe de in;
 • 400 ml apă clocotită.

preparare

Se toarnă semințele de in cu apă clocotită și se lasă timp de 1 oră. Apoi, medicamentul este filtrat și ia 1 pahar dimineața și seara pe stomacul gol.

Semințe de semințe pentru a crește imunitatea

ingrediente:

 • 100 g de semințe de in;
 • 50 g de zahăr granulat.

preparare

Seminteaza semintele de in din faina, se amesteca cu zaharul. Luați o linguriță de 2-3 ori pe zi.

Contraindicații

Semințele de in vacă pot aduce cu intoleranță a corpului lor, utilizarea imorală. Consultarea unui medic înainte de introducerea semințelor de in în dietă este necesară atunci când:

 • boli ale prostatei și ovarelor;
 • boli ale ficatului și ale vezicii biliare;
 • boli de rinichi;
 • procese inflamatorii în intestin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 − = 85