Analogi de Kapoten

Problemele cu presiune crescută, din păcate, nu sunt atât de rare. Cel mai adesea, presiunea exacerbează persoanele vârstnice și de vârstă mijlocie, dar uneori și tinerii trebuie să fugă de boală. Kapoten și analogii săi vor ajuta să facă față atacurilor de hipertensiune arterială și să contribuie la prevenirea acestora în viitor.

De ce avem nevoie de Kapoten?

Acest medicament sa stabilit ca un excelent inhibitor al ACE. Datorită Kapoten, formarea substanței angiotensinei II, care are un efect vasoconstrictiv, se oprește. Și din acest motiv, presiunea se normalizează.

Principala substanță activă din Kapoten este captoprilul. În farmaciile de astăzi găsiți tablete care conțin 25 sau 50 de miligrame de substanță. Dozajul este selectat în funcție de problema și de starea generală a pacientului. Și ar trebui să fie făcut doar de un specialist.

Kapoten se mândrește cu multe avantaje:

 1. De droguri contribuie în mare măsură la reducerea ratei mortalității de la bolile sistemului cardiovascular.
 2. Drogurile funcționează foarte eficient și în același timp destul de precis. Hota și medicamentele generice nu afectează sistemul nervos. Și bărbații pot lua medicamente fără a suferi o scădere a potenței.
 3. Atât Kapoten, cât și analogii acestuia influențează favorabil sănătatea rinichilor, încetinind procesele distructive din ele. Adesea, tratamentul este prescris chiar și cu nefropatie diabetică.
 4. Un uriaș plus Kapotena și majoritatea analogilor lui - accesibilitate.

Cum pot înlocui Kapoten?

În ciuda numeroaselor avantaje ale Kapoten, instrumentul nu este pentru toată lumea. Adesea, pacienții care suferă de hipertensiune ar trebui să caute medicamente alternative. Din fericire, substitutele Kapoten sunt acum disponibile în farmacii într-o gamă destul de largă.

Analogii cei mai renumiți arată astfel:

 • captopril;
 • captopril Vero;
 • alcadienelor
 • Epistron;
 • Katopil;
 • Blokordil;
 • Angiopril-25;
 • Trandorapril;
 • Monopril;
 • Vazolapril;
 • Gopten;
 • Lizinopril și altele.

Destul de des pacienții întrebați în drogherii hotă sau Inderal, având în vedere aceste din urmă generice. Acest lucru nu este în întregime adevărat. Intr-adevar, medicamentul produce un efect similar - reduce presiunea. Cu toate acestea, Capoten este considerat a fi concentrat mai restrâns, în timpul tratamentului cu Inderal recomandat în cazurile în care o presiune ridicată este însoțită de tahicardie severă și tremor, în ischemie cardiacă, infarct miocardic, și chiar atacuri de migrenă.

Cel mai popular analog al Kapoten este Captopril. Aceste medicamente sunt similare nu numai cu efectul, ci și cu principala substanță activă. Pur și simplu, acestea diferă numai de producător. Dar, după cum a demonstrat practica, se întâmplă, de asemenea, ca pacienții care nu se încadrează în Kapoten, Captopril ajută 100%.

Majoritatea analogilor sunt foarte biodisponibili. Aproape toate medicamentele generice, la fel ca Kapoten original, se acumulează rapid în organism. Cum să înlocuiți capotaAceasta înseamnă că acțiunea medicamentului poate fi simțită pentru nu mai mult de 15-20 de minute după administrarea acestuia. În același timp, mulți analogi, la fel ca Kapoten, se excretă prea repede din organism, motiv pentru care doza lor zilnică crește într-o oarecare măsură.

Sugerați cum să înlocuiți Kapoten, trebuie să aveți un specialist care să evalueze cu adevărat starea corpului. El va determina, de asemenea, doza zilnică necesară de medicament. Începerea tratamentului, este important să ne amintim că efectul hotei poate fi realizată numai atunci când admiterea în mod regulat - eliberat de o pastila pentru a opri curs de wellness nu este în valoare de ea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 + = 24