Kefir Ciuperci

În timpul nostru atât de tulburat, tot mai mulți oameni se gândesc cum să mănânce, să se miște, să respire și să gândească corect. Toate acestea unesc un termen - un mod sănătos de viață. Unul dintre elementele unui mod de viață sănătos este dieta echilibrată.

Ai auzit vreodată despre organisme cu astfel de nume interesante ca ciuperca Kefir de lapte, sau tibetană Chefir ciuperca, ciuperci sau lapte tibetan? Acestea sunt nume diferite ale unui organism, cel mai popular nume al căruia este ciuperca de kefir.
Se crede că ciuperca de kefir a venit în Rusia din India. La mijlocul secolului al XVIII-lea, un profesor, plecând din India, a luat cu el o cultură de ciuperci de kefir. Se zvonește că ciuperca de kefir a ajutat profesorul să scape de bolile hepatice, pe care medicii din Rusia nu le luau pentru a le trata.

Ce este o ciupercă de kefir?

Kefir ciuperca, acesta este un organism zoologica, format din mai mult de 100 de microorganisme diferite. Înfățișarea ciupercii de kefir este similară cu boabele de brânză. În termeni de 14 până la 21 de zile, volumul de ciuperci de kefir se poate dubla datorită creșterii sale. Mediul nutritiv pentru dezvoltarea ciupercii de kefir este laptele proaspăt. Kefir lapte fermentat proaspăt în prezența culturii ciuperca are lactobacilii, normalizând flora intestinală și stimulează îndepărtarea corpului zgură.

Aplicarea ciupercii de kefir

Nu s-au identificat contraindicații privind utilizarea ciupercului de kefir. Recomandările pentru administrarea infuziei de ciuperci de kefir inhibă utilizarea în comun a alcoolului. Puteți bea o băutură curativă atât pentru adulți cât și pentru copii. Utilizarea trebuie începută treptat, seara, dar nu mai devreme de 40 de minute înainte de culcare. Chefir ciuperca fermentată, saturează organismul cu o varietate de vitamine, stimulează microflora intestinală și îmbogățește intestinele lor microflorei. Din recenziile de ciuperca kefir poate fi găsit că băutura are un efect laxativ și poate provoca închiderea la culoare a urinei. Aceste fenomene sunt considerate normale, ca organism intoxicat elimină substanțe nocive prin rinichi și microflorei intestinale duce la funcționarea normală. De obicei, în 2-3 săptămâni dispar manifestările descrise mai sus ale acțiunii ciupercii de kefir.

Grijă de ciupercile de kefir

Nu este necesară o îngrijire specială pentru ciupercile de kefir. Principalele reguli pentru îngrijirea ciupercii de kefir sunt înlocuirea în timp util a mediului nutritiv. Condițiile obligatorii sunt respectarea temperaturii de maturare a culturii. Condiții ideale - temperatura camerei în zona de 20-26 grade în absența luminii directe a soarelui. La o temperatură mai ridicată, ciuperca kefirică începe să crească mai repede, iar băutura rezultată se dovedește a fi mai amară. Cu o scădere a temperaturii, cultura încetinește creșterea. Scăderea temperaturii la 12-14 grade este folosită pentru a lăsa cultură nesupravegheată timp de până la 48 de ore, de exemplu atunci când călătoriți în afara casei. Înainte de prepararea unei băuturi de ciuperci de kefir, cultura este spălată în mod necesar. De asemenea, este important să respectați regimul de temperatură - apa pentru spălarea culturii nu trebuie să fie prea rece. Este mai bine să spălați cultura cu apă de izvor la temperatura camerei sau pur și simplu cu apă de la robinet.

Kefir contraindicații fungice

Este mai ușor să cumpărați ciuperci de kefir prin Internet. De asemenea, cultura poate fi găsită în prieteni care duc un stil de viață sănătos.

Kefir fungus este un medicament și o băutură plăcută fără contraindicații. Utilizarea regulată a fungului de kefir promovează purificarea complexă a corpului de toxine și toxine. Deja după prima săptămână de utilizare, o persoană se simte lumină, reducând excesul de greutate și percepția pozitivă a lumii din jurul lui.

Sănătatea nu poate fi achiziționată pentru bani, dar cu modul adecvat de viață poate fi menținută pentru mulți, mulți ani. Și infuzarea de ciuperci de kefir vă va ajuta să găsiți adevărata bucurie a vieții.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5