ketoconazol șampon

Șamponul pentru mătreață ar trebui să reducă numărul de ciuperci de pe scalp, să inhibe diviziunea celulară, să prevină creșterea mărimii, să elimine cântarele deja formate, să prevină apariția lor nouă și să reducă producția de sebum.

Cu sarcini atât de complexe, șampoanele obișnuite, deși foarte promovate, nu pot face față. Aici aveți nevoie de medicamente cu un agent antifungic activ. De exemplu, o astfel de substanță este ketoconazolul. Există o mulțime de șampoane pe baza ei, ceea ce dă speranță pentru un rezultat pozitiv al terapiei.

Șampoane care conțin ketoconazol

Cel mai adesea puteți găsi șampoane cu ingredient activ de 1-2%. Ketoconazolul în șampon elimină chiar cauza mătcii, astfel încât simptomele neplăcute, cum ar fi mâncărimea, matreata, seborrhea, se duc fără urmă. Parul și scalpul devin din nou sănătoși.

Lista de șampoane cu ketoconazol:

  • Ketocenazol Zn2 +;
  • Keto-plus;
  • Mikozoral;
  • Nizoral;
  • Sebozol.

Luați în considerare aceste șampoane antifungice bazate pe ketoconazol în detaliu.

Șampon anti-mătreață Ketoconazol Zn2 +

Denumirea agentului repetă denumirea substanței active, aceasta posedă proprietăți valoroase care perturba sinteza fosfolipidelor din tirogliceride, fără de care formarea și reproducerea fungului devine imposibilă. Tipul de șampon nu este foarte diferit de cel al magazinului - are o structură vâscoasă, o culoare roșiatică-portocalie și o aromă plăcută de parfum. Durata tratamentului și frecvența aplicării se determină individual, în funcție de gradul de neglijență și de starea pielii.

Șampon cu ketoconazol și zinc Keto-plus

Un alt șampon a apărut la vânzare relativ recent, dar sa stabilit deja ca un remediu excelent pentru ciuperca scalpului. În compoziția sa, în plus față de ketoconazol este piritionul de zinc, împreună aceste substanțe elimină perfect cauza bolii și a simptomelor sale - mâncărime, scalp scalpului. Pirithionul de zinc este înzestrat cu proprietăți antiproliferative, adică normalizează activitatea glandelor sebacee și acțiunea ketoconazolului este îndreptată direct spre combaterea infecțiilor fungice. Cursul tratamentului cu acest șampon durează, de obicei, aproximativ o lună, cu condiția ca șamponul să fie aplicat de două ori pe săptămână.

Șampon pentru matreata cu ketoconazol Mikozoral

Preparat cu prețul cel mai democratic (mai ieftin decât analogii de două ori) elimină perfect mâncărimea și fulgi, precum și alte simptome ale fungului scalpului. Substanțele incluse în compoziția sa nu permit reproducerea bacteriilor, iar în mod regulat aceasta normalizează producția de grăsimi. Aplicați-l de 2-3 ori pe săptămână timp de o lună.

Șampon Nizoral

Destul de cunoscut șampon bazat pe ketoconazol, care este pe audiere - Nizoral. Are o consistență vâscoasă de culoare roșu-portocalie cu un miros specific. Corespunde perfect cauzelor mătreață sampon cu ketoconazolși manifestările fungice ale scalpului. Nizoral are contraindicații - sarcină, alăptare, sensibilitate la componente.

Șampon Sebozol

Un alt șampon minunat de mătreață, bazat pe ketoconazol. Este suficient să o utilizați de două ori pe săptămână. Nu este contraindicat femeilor gravide și copiilor sub 1 an, ceea ce o deosebește de alte analogii.

Cum să utilizați un șampon antifungic - recomandări generale

Șamponul este aplicat pe zonele afectate ale capului, nu este necesar să se clătească imediat, se recomandă menținerea timp de 5 minute, dacă nu, cel puțin 3 minute. Apoi clătiți bine cu apă curentă.

Dacă aveți mătreață sau eczeme seboreice, aplicați medicamentul de 2 ori pe săptămână timp de cel puțin o lună. În cazul în care cazul este mai neglijat, de exemplu, este lichen grosier, șampon ar trebui să fie utilizat în fiecare zi timp de 5 zile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

85 + = 95