Acid levomycetinic împotriva acneei

alcool Levomitsetinovy ​​cuprinde un spectru larg de antibiotice la care mulți agenți infecțioși sensibili decât de acid bacterii, Pseudomonas aeruginosa, și Clostridium protozoarelor care sunt rezistente la acest medicament. De obicei, este utilizat pentru a trata arsurile infectate, rănile, otita bacteriană, precum și alte patologii asociate cu procesele purulente. De asemenea, nu este neobișnuit ca alcoolul levomicină să recomande utilizarea dermatologilor pentru acnee și acnee. Trebuie avut în vedere faptul că acest instrument este destul de puternic, astfel încât pe cont propriu, fără a consulta un medic este mai bine să nu utilizeze, și în tratamentul levomitsetinovym de alcool trebuie să urmeze cu atenție instrucțiunile.

Cum acționează alcoolul levomicină din acnee?

După cum se știe, unul dintre principalele roluri în formarea acneei este flora bacteriană care trăiește pe piele și în condiții normale nu cauzează simptome patologice. Când se înfundă glandele sebacee cu grăsimi ale pielii și particule moarte ale pielii, care pot fi asociate cu diverse cauze externe și interne, se creează condiții favorabile pentru dezvoltarea acestor bacterii. Ca urmare, inflamația apare pe piele - există cosuri purulente.

Datorită faptului că alcoolul levomitsetinovy ​​suprimă activitatea vitală a majorității bacteriilor care provoacă apariția acneei, prin aplicarea acesteia, procesul inflamator se oprește repede. În plus, proprietățile de dezinfectare și de uscare au alcool etilic, care face parte din medicament, ceea ce vă permite să scăpați rapid de elementele inflamării pe piele.

Instrucțiuni pentru utilizarea alcoolului levomitsetinovogo din acnee

Acid levomycetinic din instrucțiuni pentru acnee

Aplicarea alcoolului levomitsetinovy ​​în lupta împotriva acneei, în special pentru față, ar trebui să fie extrem de atentă. Acest lucru se datorează faptului că greșit, o utilizare îndelungată și necontrolată a antibioticelor duce la dezvoltarea dysbiosis locale, reduce funcțiile de protecție ale pielii, dezvoltarea rezistenței agenților patogeni la droguri, precum și provoca fotosensibilitate. În plus, utilizarea pe termen lung a alcoolului, care provoacă uscarea simultană, înfundarea pielii și producția excesivă de sebum, afectează negativ pielea.

De aceea, durata tratamentului cu alcool levomicină trebuie să fie de 3-6 săptămâni, după care trebuie să faceți o pauză (cel puțin două săptămâni) și, dacă este necesar, să repetați cursul. Atunci când acest agent trebuie să fie aplicat punct, numai pe zonele afectate ale pielii (care este convenabil de a utiliza muguri de bumbac), după care se lubrifiate zonele tratate creme hidratante după câteva minute. Ca regulă, cu această problemă se recomandă utilizarea unei soluții care are o concentrație de un procent.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 21 = 23