Lichid pentru îndepărtarea lacului

unghii de îndepărtare a unghiilor

Frumusețea este, în primul rând, sănătatea și este natural ca unghiile, care pretind a fi bine îngrijite și frumoase, trebuie să fie sănătoase, strălucitoare și să aibă o culoare netedă.

Dar astăzi, rinichii rare pot revendica pe deplin acest titlu, deoarece lăcuirea constantă, acumularea acrilică și eliminarea acestor fonduri dăunează sănătății lor.

Compoziția lichidului pentru îndepărtarea lacului

Să ne uităm la compoziția lichidului pentru îndepărtarea lacului astăzi este cel mai acceptabil.

Cu acetonă sau fără?

Anterior, lacul de unghii era un acetonă diluat, care este dăunătoare, dar astăzi, din fericire, o mulțime de bani, care fie nu conțin acetonă deloc, sau la nivelul minim. Cu toate acestea, acetona nu poate fi considerat un substitut al aceluiași și, prin urmare, singurul câștig pe care le obține atunci când se utilizează bezatsetonovoy lacul de unghii, non-toxic - nici un miros specific.

Dacă compoziția metiletilcetonului se poate spune că este egală cu acetona în toxicitate. Dacă agentul de îndepărtare a lacului de unghii constă din acetat de etil sau acetat de amil, acest lucru este mai preferabil deoarece acești solvenți sunt mai moi. Timpul de eliminare a lacului cu ajutorul lor va avea nevoie de mai mult, dar unghiile vor rămâne mai sănătoase.

Cu aditivi sau fără?

Producerea de lacul de unghii nu este încă în picioare, și așa mai departe astăzi putem vedea sticlele cu cuvintele :. „Cu extract de mușețel“, „cu vitaminele E, B, A“, etc Desigur, toate aceste suplimente nu pot compensa prejudiciul cauzat unghii cu solvent, și poate fi văzută ca un suport psihologic și asistență în convingerea că mijloacele folosite nu sunt foarte toxice și dăunătoare.

Cel mai bun remover pentru unghii

Multe fete au fost convinse de mai multe ori de exemplul multor produse cosmetice, că liniile profesionale sunt mai eficiente și mai calitative decât piețele de masă. Prin urmare, este mai bine să opriți alegerea pe o soluție de îndepărtare a unghiilor profesionale.

unghii de îndepărtare a unghiilor

În acest domeniu, CND și-a dovedit valoarea. Produce diferite produse pentru unghii, inclusiv lichid pentru îndepărtarea stratului de lac. Capacitatea mare economisește bani, dar este recomandabil să cumpărați un dozator pentru un lichid de lac, care poate fi achiziționat contra unei taxe.

De asemenea, puteți achiziționa un remover profesionist de lustruit de unghii de la American Beauty International - Quicklix ABI. Are o nuanță roz și nu conține acetonă.

În linia profesională a companiei O.P.I. Există, de asemenea, 3 tipuri de îndepărtarea unghiilor:

  • cu un extract de culoare aloe - verde, pentru unghiile naturale;
  • hipoalergenic - roșu, pentru unghiile artificiale;
  • cu extract de culoarea citricei - lavandă pentru îndepărtarea nuanțelor luminoase.

Lichide pentru îndepărtarea lacului de la O.P.I. nu conțin acetonă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 + = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: