magneți de la fumat

Până în prezent, multe metode au fost inventate pentru a scăpa de fumat - o dependență care provoacă un rău grav organismului. Pentru a renunța la fumat, utilizați înlocuitori de nicotină, diverse medicamente care provoacă o aversiune față de fumul de tutun și purifică corpul de toxine, hipnoză, codificare etc. Pentru unele dintre aceste tehnici vă vor ajuta rapid, altii ca urmare a renunti la fumat pentru o scurtă perioadă de timp, și apoi să se întoarcă din nou la prostul obicei, al treilea nu a reușit să găsească o modalitate adecvată de a renunța la fumat.

Mai recent, printre mijloacele menite să ajute pe cei care au decis să renunțe la fumat, a apărut unul nou - magneții la ureche de la fumat. Cum să folosim magneții de la fumat și dacă ne ajută, vom vorbi mai departe.

Magneții anti-fumat pentru urechi sunt esența metodei

Magneții pentru ureche de la fumat sunt un set de două biomagnete cu un strat de aur cu denumirea comercială Zerosmoke. Principiul acțiunii lor este efectul terapeutic asupra punctelor biologic active ale urechii, responsabile de dorința de fumat.

Tehnica se bazează pe auriculoterapie - direcția acupunctura, care considera urechea umană ca un embrion aranjament de proiecție în uter, și impactul asupra fiecărui punct de pe suprafața atriului - ca efecte echivalente asupra diverselor structuri interne ale corpului.

Numeroase studii au arătat că iritarea unei anumite zone a pielii auricolelor provoacă o aversiune față de fumat, mirosul de tutun și altele asemenea. și ajută la înlăturarea dependenței. În locul acelor tradiționale în fumatul de la acupunctură, sa sugerat utilizarea magneților ca stimulant activ, ceea ce duce la activarea focarelor specifice din creier.

Magneți pe urechi împotriva fumatului - un ghid de utilizare

Magneții pentru renunțarea la fumat se recomandă să fie utilizați timp de 2 până la 4 ore pe zi. Mulți oameni preferă să poarte magneți cu 1 până la 2 ore dimineața și la fel de multe după-amiaza sau la culcare.

Magneții au dimensiuni inegale în diametru. Magnetul mai mic este conceput pentru a fi așezat pe partea frontală a urechii, iar cel mai mare pe spate. Datorită atracției reciproce, magneții vor fi atașați ferm la ureche.

Secvența de fixare a magneților la ureche este următoarea:

  1. Spălați-vă și uscați bine mâinile.
  2. Stați în fața oglinzii și plasați magneții pe urechea dreaptă (pentru persoanele cu stânga - în stânga), așa cum se indică în instrucțiunile pentru magneți.
  3. Dacă după atașarea magneților apar senzații dureroase, puteți schimba ușor locația lor în interiorul miezului pentru a ușura disconfortul. Alternativ, puteți muta magneții în aceste zone alternative, la cealaltă ureche sau chiar să le îndepărtați pentru o vreme.

Într-un moment când nu purtați magneți, dar simt ca o țigară sau emoții negative, cum ar fi anxietatea, teama, etc., pot fi apăsați ușor și masaj zona activă în ureche timp de 30 - 60 de secunde.

Magneții din fumat ar trebui utilizați între 6 și 7 zile, timp în care puteți continua să fumați ca de obicei sau să reduceți numărul de țigări afumate sau să renunțați complet la fumat. Dar, în orice caz, renunțarea complet la fumat este necesară la sfârșitul celei de-a șaptea zile de purtare magneți în ureche de la fumatmagneți și continuați să le folosiți. După aproximativ patru săptămâni de utilizare regulată a magneților, pofta de fumat dispare.

Magneții din fumat - contraindicații:

  • sarcinii;
  • stabilizatoare de stimulatoare cardiace, defibrilatoare și alte dispozitive electromedicale.

Evaluarea comentarii pe internet despre modul de utilizare a magneților de la fumat, se poate concluziona că majoritatea acestui instrument ajută - pofta de a fuma este redus treptat, iar o lună mai târziu dispare cu totul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

93 − = 85